Referenceprojekter på www.byggematerialer.dk

Dato: 10 Feb 2016

Find produkter og se de referenceprojekter, der knytter sig til produktet

Referenceprojekter på www.byggematerialer.dk

Referenceprojekter på www.byggematerialer.dk

Et vigtigt arbejdsredskab for projekterende og leverandører indgår nu som en del af byggematerialer.dk

Intet kan stikke eksemplets magt, og derfor er den direkte henvisning til den praktiske anvendelse af bestemte materialer eller tekniske løsninger meget værdifuld for den projekterende, når der skal findes eller vælges imellem forskellige produkter eller leverancer.

Find tilgængelige produkter med Referenceprojekter 

”Referenceprojekter” er indgangen til en stor mængde konkret viden om aktuelle tekniske løsninger og tilgængelige produkter i den danske byggebranche. En viden, der kun er tilgængelig via moderfirmaet Byggefakta's systematiske indsamling af fakta om alle større byggeopgaver i Danmark.

Projekterne er inddelt i 11 kategorier 

Referenceprojekterne er inddelt i 11 kategorier: Boligbyggeri, Småhuse, Samlingssteder, Hotel & Restauration, Undervisning & Institution, Idræt & Fritid, Industri, Kontor, butikker m.m., Forsorg & Sundhed, Trafik & Kommunikation, samt Energi.

For hver af referenceprojekterne i disse kategorier listes de involverede firmaer, fra bygherre, bygherrerådgiver, arkitekt, rådgivende ingeniør, bygherreadministrator, landskabsarkitekt og anlægsgartner til alle entrepriserne inden for el, elementer, facader, fugning og lukning, gulve, isolering, jord/kloak, maler, murer, råhus, snedker, tagdækning, tømrer, vinduer & døre, VVS samt eventuelt totalentreprise. Inden for entrepriserne tilstræbes det at bringe fyldestgørende materialeoversigter, i det omfang de kan tilvejebringes.

Endelig indgår de overordnede projektdata såsom byggeriets art, adresse, budget, størrelse, byggestart og byggeperiode, og et kort viser byggeriets fysiske placering.

”Referenceprojekter” er en enestående mulighed for såvel producenter og leverandører som for arkitekter og ingeniører for at markedsføre og finde de rigtige produkter og de rigtige løsninger til fremtidens byggeopgaver.

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår