Nyhed: Åbning af EP digital postkasser med smart beboer-app

Annonce – Dato 11 jun 2024

Slip for besværet med fysiske nøgler til boligforeningens postkasseanlæg. Via den smarte beboer-app MultiApp®, kan beboeren nu åbne deres postkasse for hurtigere og nemmere adgang. EP Digital er et moderne og fremtidssikret postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navne-displays, som indgår i et større adgangskontrolsystem.

Få adgang til din postkasse via et enkelt klik på din smartphone.Få adgang til din postkasse via et enkelt klik på din smartphone.

I boligforeningen er det nu muligt at åbne et EP Digital postkasseanlæg via MultiApp®, som er en smart beboer-app, som indgår i et større adgangskontrolsystem og tilbyder mange forskellige funktioner. Det smarte postkasseanlæg er fremstillet med elektroniske låse, der kan åbnes via en smartphone-app. Det betyder, at beboeren altid har nem adgang til postkassen, og man slipper for at holde styr på de fysiske nøgler til postkassen. Det er især praktisk i en travl hverdag, hvor beboeren nemt og hurtigt skal have adgang til posten, når de passerer postkasseanlægget.

Hurtigt, simpelt og ligetil

EP Digital er et moderne postkasseanlæg, hvor de traditionelle mekaniske låse er erstattet med elektroniske låse. For at tømme posten, skal beboeren blot åbne appen og trykke på postkasseikonet, hvorefter et signal sendes direkte til din postkasse. Ved godkendt adgang vises et flueben i postkasselågens digitale navne-display og postkassen kan åbnes. Når postkassen lukkes, vil den automatisk låse igen. Det samme sker, hvis man ikke åbner postkassen kort efter tryk i appen. Hvis beboerens smartphone løber tør for strøm, er det stadigvæk muligt at få adgang til postkassen ved at scanne deres adgangsbrik på postkasseanlæggets læser.

EP Digital er konstant forbundet til internettet, så det er let at opdatere beboernavne og adgangsrettigheder fra en hvilken som helst PC, tablet eller smartphone. Det letter arbejdet for ejendomsadministrator, der slipper for at skifte fysiske navneskilte i postkasseanlægget ved til- og fraflytninger i ejendommen. Ved tilflytning oprettes nye beboere blot i systemet og tilføjes til den specifikke lejlighed, hvorefter beboernavne automatisk vil fremgå i postkasseanlæggets digitale navne-display. Når tidligere beboere slettes i systemet, vil de automatisk miste deres adgangsrettigheder på deres smartphones.

Fremtidssikret postkasseløsning – en del af et komplet adgangssystem

EP Digital er en innovativ postkasseløsning med mange integrationsmuligheder og kan integreres med ejendommens digitale adgangsløsninger som adgangskontrol, dørtelefoni, skærme m.m. Det betyder, at beboerne kan bruge den samme app til at få adgang ved alle døre, besvare opkald fra dørstationen, tjekke digitale dokumenter og tømme postkassen. For ejendomsadministrator betyder det en brugervenlig løsning, hvor alle beboernavne, adgangsrettigheder og skærme administreres via én digital platform.

digitale adgangsløsninger som adgangskontrol, dørtelefoniOpnå en komplet adgangsløsning, hvor beboerens smartphone kan give adgang ved alle døre og til postkassen.

Design dit eget postkasseanlæg

Med et EP Digital postkasseanlæg tilbydes en skræddersyet postkasseløsning, der kan designes specifikt til ejendommens arkitektur og placeringsmuligheder. Det digitale postkasseanlæg kan monteres både indendørs og udendørs enten som et væghængt anlæg, på stander eller planforsænket i væggen. EP Digital postkasseanlæg fås i fire standardfarver (hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium) eller det kan leveres i en valgfri RAL-farve.

digitale adgangsløsninger som adgangskontrol, dørtelefoniEP Digital kan monteres på flere måder, hvilket giver gode muligheder for at opnå den ønskede placering af postkasseanlægget.

Yderligere information:

Læs mere om det digitale postkasseanlæg på www.edenpark.dk eller kontakt os direkte på tlf. 63139930 eller på info@edenpark.dk

Mere om produktet Digitale postkasseanlæg

Digitale postkasseanlæg

EP Digital postkasseanlæg fås med digitale navne-displays og elektroniske låse

Digitalt navne-display

Digitalt navne-display

Alle EP Digital postkasser har indbygget et OLED display

Læs mere

Elektronisk lås

Elektronisk lås

Åbnes ved brug af en adgangsbrik

Læs mere

Adgangskontrolsystem

Adgangskontrolsystem

Kan designes fuldstændig efter individuelle behov

Læs mere

EP Digital brochure

EP Digital brochure

Postkasser med digitale navne-display og elektroniske låse

Læs mere

Referenceprojekter fra Eden Park A/S

Plejecenter Hørgården

Plejecenter Hørgården

Indv.renovering | København | 305 mio.kr

Indv.renovering af plejehjem/plejecenter i København med 194 lejligheder på 5...

Klosterbakken Odense C

Klosterbakken Odense C

Nybygning | Odense Kommune | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Odense Kommune med 30 lejligheder på 4 etager hvor...

Thomas B. Thriges Gade

Thomas B. Thriges Gade

Nybygning | Odense Kommune | 25 Mio.kr

5E Byg A/S opfører boliger og erhverv på byggefelt 6 & 7 Projektet om...

Slagtehuse - 1. Etape Rugårdsvej, Grønløkkevej

Slagtehuse - 1. Etape Rugårdsvej, Grønløkkevej

Ombygning | Odense Kommune | 110 Mio.Kr

Ombygning af kollegier/ungdomsboliger i Odense Kommune med 119 lejligheder på...