NYE SPÆNDENDE BÆREDYGTIGE TAGLØSNINGER

Annonce – Dato 15 Dec 2020

KOMPROMENT introducerer nye bæredygtige tagløsninger. Læs mere om Lotus Air, den nye tegltagsten som nedbryder forurenende NOx partikler i atmosfæren, Viking K13 som er den første tegltagsten på det danske marked til at opnå Cradle to Cradle certificering samt Konceptroof tagsystem med ægte Naturskifer og integreret solenergi. Alle produkterne er fremstillet med tanke på bæredygtighed, innovation og æstetik. 

Viking K13 som er den første tegltagsten

Komproment kommer igen med nye, spændende og ikke mindst klimavenlige tagløsninger. Igen skinner Komproments holdning om at ”Nutidens boliger skal betragtes som fremtidens materialebank” igennem. Derfor kan deres produkter også indgå i svanemærket byggeri.

Markedsledende Tegltagsten får bæredygtig profil

Komproments tegltagsten Viking K13 opnår, som den første tegltagsten på det danske marked, certificering under det bæredygtige designkonceptet Cradle to Cradle. Viking K13 kan nu, udover de velkendte egenskaber som meget lang levetid, økonomisk fordelagtighed og flot arkitektonisk design, udmærke sig med at indgå som et bæredygtigt produkt, der kan dokumentere positiv indvirkning på det omkringliggende miljø. Viking K13 kan nu i alt sin enkelthed dokumentere hver en komponent i tilblivelse af det færdige produkt, og hvorledes disse kan genanvendes efter produktets livscyklus til gavn for miljø, økonomi og fremtidige generationer. Sund fornuft med ansvarlighed og velkendte egenskaber. Viking K13 understøttes af en af Danmarks bedste garantiordninger – 30 års totalgaranti.

Tegltagsten forbedrer luftkvaliteten og reducerer kvælstofudledning 

KOMPROMENT introducerer den nye tegltagsten, Lotus Air, som nedbryder forurenende NOx partikler i atmosfæren og har en aktiv luftrensende virkning med en unik fotokatalytisk overfladebelægning.

Netop overfladebelægningen er udviklet med mineralet Anatas, som ved solens UV-påvirkning omdanner NOx partikler til miljøneutralt nitrat, der afledes fra taget ved naturlig nedbør - direkte til boligens vandafledning. 
Et 160 m² Lotus Air tag omdanner 464 mg NOx partikler til harmløs nitrat i hver solskinstime – det svarer til den samme kvælstofsudledning som en almindelig bil udleder ved 10.000 km årligt.

KOMPROMENT introducerer den nye tegltagsten

Intelligent naturskifertag danner både effektiv klimaskærm og energifanger

Med Komproment Konceptroof tagsystem med ægte Naturskifer og integreret solenergi opnår man et æstetisk og eksklusivt selvforsynende tag. Det er samtidig et let tag under 25kg/m².
Naturskifer er naturligt skabt fra naturens side, og er i sig selv meget modstandsdygtigt overfor klimatiske påvirkninger.

Naturskiferen indeholder ingen skadelige komponenter for miljøet, og med en certificering under det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle recirkuleres materialet naturligt efter endt livscyklus til gavn for fremtidige generationer. Kombiner naturskiferens levende, harmoniske og bæredygtige egenskaber med muligheden for naturligt at tagintegrere strømproducerende solcelleløsninger for en endnu grønnere profil - uden at gå på kompromis med harmoni og æstetik.

Med Konceptroof tagsystem følger unikke og patenterede montagesystemer, der ligeledes kategoriserer det komplette tag som et let tagssystem, hvilket er yderst velegnet til både renoveringsopgaver samt nybyg. Naturskiferen er bæredygtighedscertificeret under Cradle to Cradle.

Med Komproments ægte naturskifer opnås der et materialevalg til tag og facade i særklasse

Med Komproments ægte naturskifer opnås der et materialevalg til tag og facade i særklasse. Skifer er fra naturens side skabt af naturlige leraflejringer. Med en certificering under det bæredygtige koncept Cradle to Cradle recirkuleres materialet naturligt efter endt livscyklus til gavn for fremtidige generationer. Du garanteres samtidigt at skiferen er testet neutral på skadelige stoffer. Naturskiferen fremstår smuk og harmonisk med en levende og eksklusiv fremtoning, og har været anvendt i generationer som naturligt tag- og facademateriale. Med håndværket som tilgang til fremstillingsprocessen udledes der ligeledes minimal CO2 og i kombination med en ekstrem lang levetid opnås samtidigt et lavt ressourceforbrug.

Linea er en moderne og design prisvindende tegltagsten med integrerede solceller. Teglstenen vandt den europæiske IF Design Award pris i 2016 for bedst designede tagsten.

Se mere i vores brochure her.

Mere om produktet Tag - Tegl

Tag - Tegl

KOMPROMENT er leverandør af tegltage i mange smukke farver

Tegltag - Viking K15

Tegltag - Viking K15

Tegltaget Viking K15 er en flot og smuk vingefals i tegl

Læs mere

Tegltag - Viking K13

Tegltag - Viking K13

Teglstenens smukke S-form er det sikre valg

Læs mere

Tegltag - Danfals 12

Tegltag - Danfals 12

Sikker tag overfor sne, regn, frost og vind et teknisk vidunder

Læs mere

Tegltag - Linea

Tegltag - Linea

Tegltaget LINEA vandt i år 2000 den store europæiske IF Designpris

Læs mere

Tegltag - E58 SL

Tegltag - E58 SL

Tegltag designet til ønsket om en rolig og enkel tagflade

Læs mere

Tegltag - Gigant

Tegltag - Gigant

Den mest økonomiske tegltagsten på markedet

Læs mere

Tegltag - Planfals 11

Tegltag - Planfals 11

Produceret med markedets laveste tagstensprofil

Læs mere

Nordfals 10

Nordfals 10

Sort matglaseret

Læs mere

Bæredygtige tagløsninger

Bæredygtige tagløsninger

Se vores Viking K13 brochure her

Læs mere

Danfals 12 - tekniske data
E58 SL - tekniske data
Gigant - tekniske data
Linea - tekniske data
Nordfals 10 - tekniske data
Planfals 11 - tekniske data
Viking K13 - tekniske data
Viking K15 - tekniske data
Datablad - Viking Øko K9
Garantibevis - Tegltagsten

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Herbarium

Herbarium

Det største byudviklingsprojekt i Stavanger, Norge i 50 år er færdigt og i fu...

Fasanskellet

Fasanskellet

Anlægsarbejde | Ishøj | 55 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Ishøj med 34 lejligheder på 2 etager . S...