Nye sikkerhedsprodukter på Security Essen-messen

Annonce – Dato 27 sep 2018

Der har aldrig været mere fokus på sikkerhed end nu. På Security Essen i slutningen af september præsenterer Boon Edam nye banebrydende sikkerhedsprodukter. Det forpligter at være ledende producent af stilrene, driftssikre og avancerede sikkerhedsprodukter. Derfor vil man på dette års Security Essen-messe i Tyskland se både banebrydende nyheder, men også de allerede velkendte Speedlane Lifeline modeller.

Nyheder:

Lifeline Boost

En innovativ og super trendy piedestal til montering foran både eksisterende og nye Speedlanes. Piedestalen er forberedt til de fleste typer af impulsgivere som adgangskort, tryk-tastatur, fingertouch, og naturligvis også adgang med impuls fra mobiltelefon. Tilmed fås den også i en variation, som kan indsamle adgangskort. Piedestalen kan tilkobles uden at skulle ændre ved eksisterende gulvkonstruktion.

Circlelock Combi

Den absolut letteste måde at gøre sin eksisterende indgang med en hængslet dør med svingdørsautomatik til en højsikkerhedssluse. Princippet består i at montere en ¾ Circlelock udenpå sin eksisterende dør og ovenpå det eksisterende gulv, hvorved man opnår den præcis samme effekt, som hvis man udskiftede sin eksisterende dør med en sikkerhedssluse. Blot slipper man for dyre ombygninger i forbindelse med ændring af facade, gulv mv. Løsningen fungerer naturligvis også på indvendige døre til eksempelvis serverrum, sikringsrum og hygiejnerum. En særlig gulvring kan anvendes ved edb-gulve.

Besøgsservice

Skulle man ikke have mulighed for at besøge Security Essen, kommer Boon Edam meget gerne forbi for en præsentation af både deres kendte og nye produkter.

Se mere på www.boonedam.dk

Kontakt: info@boonedam.dk, tlf. 7020 2052.

Mere om produktet Sikkerhedskarruseldøre og sluser

Sikkerhedskarruseldøre og sluser

Sikkerhedskarruseldøre og -sluser kan bestemme en brugers identitet

Circlelock

Circlelock

Kan forhindre ethvert forsøg på uautoriseret adgang

Læs mere

Tourlock 180

Tourlock 180

Højsikkerhedskarruseldøren

Læs mere

Referenceprojekter fra Boon Edam Danmark

Finansforbundet

Finansforbundet

København K

Copenhagen Towers

Copenhagen Towers

Nybygning | København | 400 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 22 etager . Selve byggeriet er påbe...

Mærsk Bygningen

Mærsk Bygningen

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Waves Shopping Center

Waves Shopping Center

Greve

Waves Shopping Center (tidligere Hundige Storcenter) er et indkøbscenter i Hu...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår