Nye køkkenarmaturer med smarte teknologier

Annonce – Dato 31 Aug 2017

Åbn og luk for vandet med et tryk med hansgrohes Select-teknologi

Nye køkkenarmaturer med smarte teknologier

Nye køkkenarmaturer med smarte teknologier

Åbn og luk for vandet med et tryk med hansgrohes Select-teknologi

De nye køkkenarmaturer hansgrohe Metris Select og hansgrohe Talis Select kombinerer for første gang en fleksibel udtrækstud med den innovative Select-teknologi, der gør det muligt at åbne og lukke for vandet med et tryk på en knap.

Hvad enten du skal skylle store gryder, fylde en vase ved siden af vasken eller vande planter – alle disse arbejdstrin forenes let i én glidende bevægelse takket være den udtrækkelige tud med integreret Select-knap. Knappen sidder på toppen af udtrækstuden, hvor din tommelfinger naturligt placeres.

Med et tryk åbner og lukker du for vandet, når du har trukket tuden hen, hvor vandet skal bruges. På den måde udvides din aktionsradius, mens du sparer på vandet og gør køkkenarbejdet enklere. Køkkenarmaturerne er skabt i samarbejde med det anerkendte designbureau Phoenix Design.

Større bevægelsesfrihed i køkkenet

Som på andre køkkenarmaturer indstilles den ønskede vandmængde og temperatur med grebet på siden. Herefter er det blot at åbne og lukke for vandet med Select-knappen på toppen af udtrækstuden, mens den valgte temperatur og vandmængde forbliver uændret.

Tuden på både hansgrohe Metris Select og Talis Select kan trækkes op til 50 cm ud, så arbejdsområdet rundt om køkkenvasken bliver betydeligt større. Select-funktionen kræver hverken strøm eller ekstraudstyr. Den smarte knap fungerer nemlig rent mekanisk.

En smuk skulptur ved vasken

Metris Select og Talis Select køkkenarmaturerne passer ind i mange forskellige køkkenstile. Metris Select har en kantet grundform, der glider over i en cylindrisk tud. Grebet på siden er ergonomisk udformet, så det er særligt let at betjene. Metris Select har vundet en iF Design Award.

Talis Select er mere cylindrisk i sit udtryk med en rund grundform og et dråbeformet greb. Den har vundet Red Dot Award for sit design. Begge varianter har magnetiske dele i tuden, der lader udtrækstuden glide sikkert tilbage i armaturet efter brug.

Armaturer i flere varianter

Køkkenarmaturerne fås også i varianter uden udtrækstud, hvor den smarte Select-knap i stedet sidder på den svingbare tuds front. Det gør det let at åbne og lukke for vandet med albuen eller underarmen.

Køkkenarmaturer i de to designvarianter fås også uden Select-knap og i stedet med en udtrækstud med to stråletyper: Normal- og brusestråle.

Alle køkkenarmaturerne er godkendt til drikkevand i Danmark.

Mere om hansgrohes køkkenarmaturer

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår