Ny ultrafleksibel og formbar tape fra 3M

Dato: 4 maj 2017

Undgå fugt - spar tid og reducere omkostninger. Tætner mod vind og vejr.

Ny ultrafleksibel og formbar tape fra 3M

Ny ultrafleksibel og formbar tape fra 3M

Undgå fugt - spar tid og reducere omkostninger. Tætner mod vind og vejr.

3M™ FAST-UC 8045P er en ny fleksibel og strækbar tape, som kan anvendes overalt i byggeriet hvor der er behov for en sikker og langtidsholdbar tætning mod luft-, fugt- og vandindtrængen. Tapen kan strækkes mere end 300%, og sammen med sine formbare egenskaber kan den derfor tilpasse sig kurver, kanter og hjørner.

Erstatter traditionelle løsninger

3M FAST-UC 8045P er en solid erstatning for traditionelle metoder som membraner, støbt plastik eller andre mekaniske løsninger og er helt ideel til tætning af forskellige åbninger i klimaskærmen, fx.:

• Omkring døre og vinduer

• Ved sålbænke

• Tætninger i forbindelse med rør og kabelgennemføringer

Dette vil have stor betydning for de endelige tætningskrav til bygningen og specielt i forhold til en Blower Door test og fremtidige tætningskrav.

Montering

3M FAST-UC 8045P monteres i et stykke, og ved at anvende split-liner kan der opnås en meget præcis montage. Tapen kan strækkes i den ønskede pasform, og lige indtil der gives et applikationstryk, kan den også fjernes og genplaceres. Disse egenskaber gør, i modsætning til alle andre tapetyper, at 3M FAST-UC 8045P ikke efterfølgende trækker sig sammen, men forbliver siddende der, hvor den er monteret.

Nem, hurtig og effektiv arbejdsgang

3M FAST-UC 8045P er en enkeltklæbende tætningstape, som bygger på 3M basisteknologier indenfor akrylskumtapes. Den er nem og hurtig at arbejde med og klæber på langt de fleste byggematerialer, endda uden anvendelse af primer. Den umiddelbare klæbestyrke er høj, mere end 100 N/100mm. 3M FAST-UC 8045P er 100 % cellelukket, uigennemtrængelig for vand ved korrekt montage og er samtidig UV-bestandig i 6 måneder. Tapen giver en effektiv arbejdsgang, og målinger viser en tidsbesparelse på over 30% i visse applikationer.

Bred produktvifte

Den nye tætningstape 3M FAST-UC 8045P indgår i 3M`s serie af fleksible Air Sealing Tapes. FAST serien omfatter i dag en bred vifte af produkter til tætning mod vind, fugt og vand – såvel indendørs som udendørs. Produkterne spænder fra en ”Permeable” version, som tillader fugt at trænge gennem tapen i den ene retning, og til FAST-F 8067E, som er den perfekte løsning til dampspærreløsninger. FAST-F 8067E er desuden testet kompatibel med de fleste dampspærrefolier på markedet og er certificeret af SP i Sverige med en 50 års ældningsgodkendelse.

Helt unikt kan langt de fleste FAST tapes monteres udendørs ned til minus 20 ⁰C og dermed sikre, at arbejdet kan udføres næsten uafhængig af årstider. 

Se mere om 3M's FAST tapes her

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår