Ny stråletype, der indhyller hele kroppen

Annonce – Dato 19 Apr 2018

PowderRain findes i de nye brusere fra AXOR

Ny stråletype, der indhyller hele kroppen

De nye AXOR hovedbrusere gør sig bemærket med den helt nye stråletype PowderRain. Et væld af lette, mikrofine vandstråler fugter hver millimeter af huden, hvor dråberne lægger sig i stedet for at prelle af. Kroppen indhylles i vand – i højere grad end ved konventionelle bruserstråler. Hemmeligheden ligger i detaljen: Virksomhedens eksperthold af ingeniører og teknikere har brugt tre år på at forske i dyser, stråleskiver og brusere. Nu kan resultatet ses og frem for alt føles.

PowderRain: blidt indhyllet af hver en dråbe

De ultrafine dråber er resultatet af en innovativ udvikling af stråledysernes udformning. Silikonedyserne er blevet mindre med en diameter på blot 0,35 millimeter, hvilket giver plads til langt flere og mere tætsiddende dyser på stråleskiven.

På AXOR hovedbruser 350 1jet er der over 1.000 stråledyser, der hver lukker fine perler af vand ud. Dette design får vandet til at smyge sig om huden i stedet for at sprøjte til siderne, når det rammer kroppen. Huden indhylles og fugtes intensivt af bløde dråber, og samtidig sprøjtes mindre vand på væggen.

Detaljeorienteret ekspertise

Det har krævet stor teknisk knowhow, erfaring og præcisionsarbejde at finde frem til det optimale antal dyser, deres placering, størrelse og produktionsmetode. Efter en lang række forsøg lykkedes det stråleforskerne at skabe den unikke PowderRain-stråle, der eksklusivt kan opleves i de luksuriøse AXOR brusere:
AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet, AXOR hovedbruser 350 1jet og AXOR Showerpipe 800. Alle bruserne er i handlen nu, og i løbet af 2018 præsenteres endnu flere produkter med den nye bruserstråle.

Læs mere om de nye brusere her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår