Ny rapport! 6.221 kommunale byggeprojekter på vej

Dato: 27 Aug 2020

Ny rapport: Vores årlige rapport ”Kommunale Byggeprojekter 2020-2023” er ude nu! Gå ikke glip af et detaljeret indblik i alle 98 kommuners bygge- og anlægsinvesteringer de næste fire år.

NY RAPPORT: ”KOMMUNALE BYGGEPROJEKTER 2020-2023” ER UDE NU!

MASSER AF KOMMUNALE BYGGEPROJEKTER PÅ VEJ

De danske kommuner har planlagt og budgetteret med 6.221 byggeprojekter for 72,5 mia. kr. i løbet af de næste fire år. Særligt er det anlægsbyggerier og projekter inden for skole-, uddannelse- og forskningsområdet, som kommunerne prioriterer. 

FÅ OVERBLIK OVER SAMTLIGE 98 KOMMUNER OG BLIV OPDATERET PÅ:

  • Antal af kommunale projekter – for regionerne og for de enkelte kommuner 
  • Totale anlægssummer
  • Nøgletallet ”aktivitet pr. indbygger”
  • Projekter fordelt på hovedgrupper (typer af projekter)
  • En liste med de største projekter i alle kommuner

Klik her og hent rapporten gratis

HUSK! Den er kun tilgængelig i en begrænset periode.

KVALITETSSIKRET DATEGRUNDLAG

Rapporten er baseret på data, som er indsamlet af Byggefaktas researchafdeling. De har gennemgået alle 98 kommuners investeringsplaner, som er vedtaget i forbindelse med budget 2020. Projekter, der fremgår i rapporten, er registeret på baggrund af telefoninterviews med kommunernes forvaltninger. Kommunernes økonomiafdelinger har videre haft den indsamlede data til gennemgang og korrektur. 

FÅ ALLE PROJEKTDETALJERNE

Vidst du, at vores Projektdatabase indeholder informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter?  Prøv en gratis demo og få alle detaljerne om de projekter, der er relevante for dig og din virksomhed netop nu. 

Prøv Danmarks største Projektdatabase i dag – helt gratis.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår