Ny Linoleum kollektion med revolutionerende overflade

Dato: 1 okt 2020

"Creative by Nature" er navnet på den nye linoleum kollektion, fra Gerflor DLW, der henter inspiration fra naturen omkring os. Denne innovative og helt nye kollektion er klar til levering i Danmark.

linoleum 2020, gerflor DLW

Den nye kollektion åbner helt nye muligheder for indretningsarkitekter og arkitekter, der er interesserede i design og farver inden for naturlige gulvløsninger. 159 farver i 9 forskellige designlinjer giver design mangfoldighed. Ud over de velkendte og populære mønstre i Marmorette, Colorette og Uni Walton serierne er der flere spændende, moderne og stilfulde designs i vores nye Arabesque og Lino Art serier.

Farverne og nuancerne går igen i de forskellige designlinjer, så de enkelte designs kan kombineres med hinanden. Dette giver spændende muligheder for en koordineret gulvløsning og alle ønsker til en individuel og spændende indretning - hvad enten det er skoler, børnehaver, kontorer eller sundhedssektoren. Gerflor tror at kreativ arkitektur kan inspirere og skabe løsninger, der kan løfte gulvprojekter op så de bidrager til den ønskede emotionelle funktion.

gerflor ny linoleum kollektion

Ud over de unikke design’s introduceres en ny generation af overfladebehandling, der kaldes Neocare. Neocare giver linoleum’en en silkeagtig mat glans der gør overfladen mere elegant og stoflig. Neocare brillierer også med en væsentlig højere resistens overfor pletter/kemi (håndsprit) og ridser, end tidligere set på linoleums overflader. Snavs ”sætter” sig ikke i den nye overflade, så den fungere også fint i områder med varierende rengørings hyppighed.

Ud over de store funktionelle forbedringer, har vores nye ”CREATIVE BY NATURE” linoleums kollektion med en bæredygtighed tilgang til byggematerialer. DLW linoleum er lavet af 98% organiske- og mineral baserede materialer som: linolie, træmel, kalk, jute og harpix. Heraf er 76% hurtig fornybare (inden for et år).
Denne stærke forbindelse til den naturlige verden, skaber et byggemateriale der bidrager til et hvert projekt med sikre og veldokumenterede ”grønne” egenskaber. Det har f.eks miljøcertificeringer som: Svane mærkningen – Cradle to Gate – M1 – er CO2 neutral og bidrager positivt til bygningscertificeringer som DGNB og LEED.

DLW linoleum bidrager også til et sundt indeklima med meget lave emissioner (TVOC <10 mikrogram / m3, efter 28 dage).

Tilmeld dig nu, hvis du vil modtage vores nye linoleumsbrochure!

gerflor, gulve og linoleum, ny kollektion

Mere om produktet LINOLEUM

LINOLEUM

DLW Linoleum består næsten komplet af bæredygtige råmaterialer

DLW Linoleum

Referenceprojekter fra Gerflor DLW Denmark A/S

Navitas Park Opførelse af uddannelseshus

Navitas Park Opførelse af uddannelseshus

Nybygning | AARHUS C | 720,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 6 etager hvor den ene etage...

Nordstjerneskolen

Nordstjerneskolen

Nybygning | Gribskov Kommune | 215,0 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Gribskov Kommune på 2 etager . Selve bygger...

Carlsberg Byen - Europaskolen

Carlsberg Byen - Europaskolen

Nybygning | København | 303,8 Mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 6 etager hvor den ene etage er...

Nyt Hospital Herlev - Akutmodtagelse & kvinde/barn center

Nyt Hospital Herlev - Akutmodtagelse & kvinde/barn center

Nybygning | Herlev | 1,332 Mia. kr

Nybygning af hospital i Herlev på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt dec...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår