Ny i Productinformation.dk: Mogens Rasmussen A/S

Dato: 28 Apr 2008

Som agent for HunterDouglas Architectural Products, GEMA Armstrong, Pinta Acoustic og RODECA er Mogens Rasmussen A/S - beliggende i Middelfart - forhandler af Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.

Ny i Productinformation.dk: Mogens Rasmussen A/S Som agent for HunterDouglas Architectural Products, GEMA Armstrong, Pinta Acoustic og RODECA er Mogens Rasmussen A/S - beliggende i Middelfart - forhandler af Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.

Ved at kunne tilbyde det brede sortiment af kvalitetsprodukter fungerer Mogens Rasmussen A/S, som leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne funktionelt design.

Flere års erfaring gør Mogens Rasmussen A/S til en velvalgt samarbejdspartner, når der skal findes kompetente løsninger til både store som små byggerier.

Designfrihed
Produkterne som forhandles produceres overvejende i aluminium og stål, men også materialer som tekstil, træ, glas, metal og polycarbonat indgår i produktsortimentet.
Der er lagt stor vægt på et miks af kreative løsninger og de traditionelle rene linier.

Fælles for alle systemer er, at de let tilpasses til de individuelle ønsker og behov, der må være for æstetik, design og funktionalitet i det pågældende byggeri.

I processen fra ide til realitet, er Mogens Rasmussen A/S behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning.

Varemærker: LUXACLAIR, LUXALON, LUXAFLEX, RODECA.

Se mange spændende referenceprojekter her