Ny Easyfill VS-boks fra Pfeifer

Dato: 13 Dec 2018

Pfeifer har opfundet og udviklet wireboksene, og har derfor stor viden og erfaring med den type elementsamlinger. Pfeifer har på baggrund af markedets behov og ønsker netop udviklet et nyt design for wireboksen, Pfeifer VS-Easyfill, der er optimeret til brug med både plastisk mørtel og flydende mørtel.
Pfeifers VS-Easyfill wirebokse er som de første på markedet optimerede til brug for begge typer mørtel.

Pfeifer wireboksPfeifer VS-Easyfill wireboks

Forbedringer

Det betyder i forhold til Bulletin II fra Betonelement-Foreningen (BEF):

  • Det forøgede åbningsareal giver op til 25 % større forskydningskapacitet i forhold til de tidligere bokse og andre lignende systemer.

Fiksering af wiresløjfen

Wiresløjferne skal stå vinkelret ud i elementfugen som forudsætning for, at Bulletin ll’s beregningsformler kan anvendes – dette er i Pfeifer VS Easyfill boksene sikret ved fiksering af wiresløjfen i den patenterede fastholdelseslås. Bokse uden en effektiv fiksering af wireløkken i korrekt position vil efter elementmontage kræve en efterfølgende kontrol og evt. opretning af wireløkker, da disse typisk vil ændre retning ved montagearbejdet.

 Easyfill-wireløkken PfeiferForbedret fyldbarhed

Optimering af Easyfill-wireløkkens placering i forhold til bokskanten samt fikseringen af wiresløjfen muliggør sikker anvendelse af plastisk mørtel, og Pfeifer kan dokumentere den forbedrede fyldbarhed af wireboksene med plastisk mørtel.

Den koniske boks med det store åbningsareal er særdeles let og sikker at fylde når den sidder i fugen. Risikoen for krav om yderligere/ekstra kontrol på byggepladsen minimeres, og en evt. kassering af elementsamlingen undgås.

Pfeifer benytter stålpresklemmer til samling af wiresløjferne, hvilket sikrer, at forankringsevnen overstiger wirestyrken.

Brochurer og dokumentation

Pfeifer har et omfattende brochuremateriale og brugsanvisninger, der beskriver korrekt anvendelse af Pfeifers wirebokse. Design, materialer og fremstillingsprocesser er fuldt dokumenterede og sporbare. Pfeifer er lagerførende af hele programmet af wirebokse til div. samlingstyper, herunder også dobbeltwirebokse til brug ved stærkt belastede samlinger. Der er stor leveringssikkerhed og korte leveringstider.

Kurser og uddannelse

Pfeifer arbejder tæt sammen med brancheorganisationerne for at sikre optimale produkter til byggeriet og tilbyder kurser/uddannelse af medarbejdere til sikring af korrekt fyldingsarbejde på byggepladserne. Hvis det ønskes, kan Pfeifer henvise til certificerede/godkendte mørteltyper til sikker anvendelse i Easyfill wirebokse. Alle VS-bokse bliver produceret i Tyskland.

Se mere på vores hjemmeside www.jordahl-pfeifer.dk eller kontakt os på  tlf. 9863 1900.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår