Ny designstol med kompromisløs komfort

Dato: 2 jul 2019

Alle har ret til god komfort i et elegant design. Derfor har Farstrup Furniture og designer Ole Tornøe Olesen sammen designet en stol som tilbyder ergonomi i særklasse i stilrent design. Stolen har fået navnet Nobel og signalerer nye tider for den danske møbelfabrik.

”Det er blevet mere accepteret at have en ergonomisk stol i dag, men der er samtidig større krav til design og udseende,” siger Ole Tornøe Olesen i forbindelse med lanceringen af Nobel-stolen i samarbejde med Farstrup Furniture.

Ny designstol med kompromisløs komfort fra Farstrup Furniture og Ole Tornøe Olesen særklasse i stilrent design, Nobel designstol

Nobel er en ny stol fra Farstrup Furniture og designer Ole Tornøe Olesen. Stolen forener ergonomisk komfort, dansk håndværk og stilrent design.

Designer Ole Tornøe Olesen havde ikke behov for lang betænkningstid, da Farstrup Furniture kontaktede ham med ønsket om at udvikle en ny stol i fællesskab. Farstrup Furniture havde kort tid inden gennemgået et ejerskifte, og opgaven lød på en stol, der på én gang er tro mod virksomhedens historie og samtidig varsler en ny retning for den mere end hundrede år gamle møbelfabrik.
”Farstrup Furniture har altid været synonym med dansk tradition, solidt håndværk og en umiskendelig komfort. Det er ingen nem opgave at leve op til de forpligtelser, som følger med Farstrup-brandet, men med Nobel-stolen er det lykkedes. Stolen tilbyder den velkendte komfort og individuelle tilpasning, mens designet er en videreudvikling og modernisering af Farstrups historie,” fortæller Ole Tornøe Olesen.

Resultatet af gensidig respekt

For at bevare en genkendelighed har det været nødvendigt med et tæt samarbejde mellem Ole Tornøe Olesen og Farstrup Furniture gennem hele processen.
”Processen fra mine skitser til det endelige resultat har hele vejen været præget af tæt samarbejde mellem snedkerne hos Farstrup Furniture og mig selv. Vi har stor gensidig respekt for hinandens evner, og derfor kunne vi sammen skabe en stol, der på én gang respekterer møbelfabrikkens mangeårige arv og peger i en ny retning,” siger Ole Tornøe Nielsen.

Et marked i forandring

Ole Tornøe Olesen har til daglig base i Luxembourg og har gennem de seneste 23 år designet møbler for en lang række forskellige virksomheder. I den tid har han oplevet en designbranche og et marked i markant forandring.
”Der er sket et skred i forbrugernes holdning til sundhed og ergonomi, og dermed også til, hvad en komfortabel lænestol skal kunne, og hvordan den skal se ud. Det er blevet mere accepteret at have en ergonomisk stol i dag, men der er samtidig større krav til design og udseende. Ergonomiske møbler skal kunne indgå i stuen på lige fod med andre designmøbler, og det kan Nobel-stolen,” siger Ole Tornøe Olesen.

Nobel-stolen lanceres med en skammel, og Farstrup Furniture og Ole Tornøe Nielsen har planer om at udvide Nobel-serien på sigt.

Yderligere oplysninger:

Steen Lyhne Johansen, adm. direktør, Farstrup Furniture
Mobil: 2855 2806
Mail: sjo@farstrup.dk

Mere om produktet Funktionsstole

Funktionsstole

Vi har et hav af tilpasnings- og tilføjelsesmuligheder

Plus 5040

Plus 5040

Fås med genopladeligt og ledningsfrit batteri eller med ledning til stikkontakt

Læs mere

Plus 5060

Plus 5060

Lænestol med indbygget lang elektronisk fodhviler for maksimal siddekomfort

Læs mere

Plus 5080

Plus 5080

Fodhvileren kan betjenes ved håndbetjening

Læs mere

Home-line 6311

Home-line 6311

Støtte og bevægelsesfrihed

Læs mere

Care-line 6345

Care-line 6345

Højdejusterbare armlæn

Læs mere

Den bedste siddekomfort

Den bedste siddekomfort

Se Care-line 6345 videoen her

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår