Ny baderumsrende fra BLÜCHER er en trendsetter

Annonce – Dato 1 sep 2020

Den nye baderumsrende Art Deco fra BLÜCHER er revolutionerende i design, formsprog og funktionalitet, samt ikke mindst installation.

Ny baderumsrende fra BLÜCHER er en trendsetter

Klassisk formsprog i nyt tidløst design

Der er virkeligt tænkt nyt med den nye baderumsrende BLÜCHER® Art Deco. Der er lagt stærke kræfter og innovation i designet, som i sit formsprog trækker en historisk tråd tilbage til de pressede stålvaske, men sat ind i en ny tid og med et knivskarpt, tidløst design.

Forenklede arbejdsprocesser

Og innovationen er ikke stoppet med udseendet. Det gælder ikke mindst brugervenligheden, både for den, der skal holde baderummet rent, og for dem, der skal installere baderumsrenden. Arbejdsprocesserne er nemlig blevet stærkt forenklet.

Art Deco fra BLÜCHER er revolutionerende i design, formsprog og funktionalitet

Noget helt nyt

Man skulle ikke tro, at det var muligt at gøre så stor en forskel, når man udvikler en ny baderumsrende. Men det er sket med Art Deco, der anvender en teknik og et formsprog, man tidligere brugte til at presse rustfrie stålvaske. Tilsat et nyt minimalistisk, industrielt design og en udvikling af funktionen, nemlig effektiv afledning af vand, er det lykkedes BLÜCHER at komme med noget helt nyt.

Hent brochure her

Forenklet rengøring

Brugeren slipper nemlig for at skulle tage en lang rist op af gulvet for at gøre den ren. Her er blot et lille dæksel, som kan skylles under rindende vand. Så er renden rengjort og klar til brug igen. ”Vi er lykkedes med et æstetisk design, som helt sikkert vil tiltale mange. Det er en ny måde at tænke kendte designprincipper med en fed streg under funktionalitet og enkelhed ind i noget, vi bruger hver eneste dag”, siger Michael Kyhn Rasmussen, der er teknisk produktchef hos BLÜCHER.

Forenklet installation

Når det kommer til installationen af Art Deco baderumsrenden i rustfrit stål, så er der sket mindst lige så meget. Det eneste man skal kende, er den ønskede gulvhøjde, og så skrues vægflangen med underdel fast på væggen i den ønskede højde. Når afløbsrøret er monteret, støbes op til flangen. Nu sidder underdelen faststøbt i gulvet, og så monteres den aflange pressede stålplade på underdelen og justeres i højde, så den passer med vådrumssikring og flisekant. Slutteligt fuges der rundt langs kanten af baderumsrenden, og den ligger dermed fast. Rendehøjden er justeret således, at vand fra væggen ikke rammer fugen langs væggen, men i stedet rammer ned på det formpressede stål.
”Det her er lidt stort for os, fordi vi er kommet et meget langt stykke videre. Der er forbedringer på alle fronter: et stærkt æstetisk design i et helt nyt formsprog, brugervenlighed og en stærkt forenklet installation”, siger Keld Kromann, salgskonsulent hos BLÜCHER.

Typer

Baderumsrenden BLÜCHER® Art Deco leveres i rustfrit stål, men vil senere også kunne leveres i sort og messing.

Se video om Easy installation
Se video om Easy maintenance

 

Mere om produktet Afløbsrender

Afløbsrender

Ideelle til brug i storkøkkener, fødevare- og drikkevareindustrien

Brochure

Brochure

Her finder du vores produktkataloger

Læs mere

Projektering

Projektering

Vi rådgiver gerne om den rette løsning

Læs mere

Referencer

Referencer

Se vores tidligere projekter her

Læs mere

Channel 670
Channel 671
Channel 672
Channel 673
Channel 674
Installation

Installation

Nem, hurtig og praktisk installation

Læs mere

Referenceprojekter fra BLÜCHER

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Tilbygning | Aabenraa | 406,0 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Valby Vandkulturhus

Valby Vandkulturhus

Nybygning | København | 85,0-100,0 Mio.

Nybygning af svømmebassin/pool i København på 2 etager hvor den ene etage er ...

Hotel d'Angleterre

Hotel d'Angleterre

Indv.renovering | København | 80-120 mio kr.

Indv.renovering af hotel/motel i København med 91 lejligheder . Selve byggeri...

IKEA Århus

IKEA Århus

Nybygning | Aarhus | 400,0 Mio.Kr

Nybygning af forretning i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt j...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår