Ny armaturserie: AXOR MyEdition

Annonce – Dato 21 Feb 2019

I forbindelse med fejringen af sit 25-årsjubilæum på Salone del Mobile 2018 præsenterede mærket AXOR fra Hansgrohe for første gang sin jubilæumskollektion AXOR MyEdition – individualisering i en ny dimension. Nu er kollektionen klar til salg i Danmark.

AXOR armaturserie

Unikke produkter

Med sit klare design går produkterne helt nye veje; muligheden for individuelle tilpasninger opfylder ønsker om unikke produkter. Også vandstrålen er innovativ: For første gang findes PowderRain i et håndvaskarmatur, hvor den giver en sanselig fornemmelse på huden. Kollektionen omfatter ni produkter til håndvask, bidet og badekar. AXOR MyEdition er det seneste resultat af samarbejdet med Phoenix Design, der bærer titlen „Red Dot Design Team 2018“.

Design: retlinjet, monolitisk, arkitektonisk

Armaturerne er skabt af to produktdele: krop og designplade. Som standard fås de i overfladerne krom/spejlglas og krom/sort glas, men kan også efter ønske udfærdiges i en kombination af 15 AXOR FinishPlus PVD-overflader og eksklusive AXOR Signature materialer såsom metal, træ, marmor eller læder. Med over 225 designvarianter rammer AXOR jubilæumskollektionen lige ind i individualiseringstrenden. ”At sætte et personligt præg med individuelt interiør, det er luksus. Med kollektionen AXOR MyEdition har vi skabt en scene for personlig kreativitet – farver, materialer og mønstre kan tilpasses ved det skræddersyede armatur”, fortæller Andreas Diefenbach fra Phoenix Design.

Axor armatur med straåletypen PowderRainAxor håndvaskarmatur

PowderRain – Vanddesign i perfektion

Den innovative stråletype PowderRain, der lader vandet ramme huden fløjlsblødt, er allerede velkendt fra brusersortimentet AXOR Showers. Her ses PowderRain for første gang i en armaturkollektion, og oplevelsen begejstrede de besøgende på møbelmessen i Milano: Næsten lydløst smyger vanddråberne sig om huden uden at prelle af.

Firmaprofil

AXOR udvikler, konstruerer og producerer vandhaner, brusere og tilbehør til luksuriøse badeværelser og køkkener - til perfektion. Særlige, avantgardeprodukter og -kollektioner skabes på højeste æstetiske og tekniske niveau. Nogle af dem ses i dag som klassikere inden for badeværelsesdesign. Fælles for dem alle er, at de følger tanken "Form follows Perfection": Produktudviklingen er først færdig, når der ikke er mere at tilføje eller fjerne. Gennem mere end 25 år er toneangivende designobjekter blevet udviklet efter denne opskrift i samarbejde med nogle af verdens største designere: Bl.a. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola. AXOR er et mærke i Hansgrohe Group.

Se AXOR produkterne her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår