NSS Security - til din byggeplads

Annonce – Dato 24 jan 2023

Det er en stor personlig tilfredsstillelse for os at løse en opgave – og gerne en vanskelig opgave. Og kan vi løse opgaven lidt bedre end vores kollegaer i branchen, så er vores mål nået.

nss security

Hvorfor vælger andre NSS Security?

Vi har:

35 års erfaring til lands og til vands

Vi er hjemmevante på byggepladser, havneområder, entreprenørprojekter og institutioner. Vi håndterer materiel, publikum og personer. Og vi har et velfungerende samarbejde med politi og brandvæsen.

Fagfolk uden fine fornemmelser

Vi løser vores faglige opgaver med højt kvalitetsniveau, men vi er ikke bange for samtidig at gå til hånde undervejs, når bygherres deadlines presser på.

Ingen lange bookinger - vi møder op omgående

NSS kører en flad og agil struktur. Derfor får du omgående respons på dit behov, og dine opgaver bliver modtaget med parathed til handling.

Landsdækkende virksomhed

Vi håndterer byggepladser i hele landet. Vi sørger for overvågning, hegn og materiel, og vi etablerer port systemer og indgangspartier. Sikkerhed giver arbejdsro til dig og dit mandskab.

Vi tilbyder:

  • Tilsyn og sikkerhed på byggepladser
  • Udlejning & servicering af hegn
  • Etablering af hegn, bom og zoner
  • Fast vagt
  • Beredskabsvagt
  • Alarmkørsel

udlejning af byggepladshegn

Hvem står bag NSS Security?

NSS Security er en familievirksomhed. Vi har et stort team af folk, som er udvalgt efter vores vigtigste principper, som er evne til overblik, struktur og handlingsparathed. Vi er veluddannede og vi har et velfunderet netværk i Danmarks erhvervsliv, samt stat og kommune.

CEO og Security chef Danny T. Thomsen har Baggrund i Søværnet. Uddannet brandmand og dykker. ISPS certificeret – International Ship and Port Facility Security. Arbejdsmiljø. Sikkerhed gennem 35 år.

Yderligere information: nsssecurity.dk/, tlf. 70 22 43 00.