norament® 926 satura

Annonce – Dato 22 Apr 2013

Det nye gummigulv norament® 926 satura tilgodeser både arkitekter og brugerne

norament® 926 satura

Weinheim i april 2013 – intet påvirker atmosfæren i et rum lige så meget som farverne; de vækker følelser, skaber stemninger og har en stimulerende og beroligende effekt. Nyheden norament® 926 satura har en stor farvemætning, der gør det let for arkitekter at designe de individuelle koncepter i et rum. Indtrykket af rene, klare farver og de to farveverdener – de neutrale jordfarver og rene, kromatiske accentfarver – åbner for utallige muligheder for de ønskede effekter i rummet.

Arkitekter fra hele verden har været med til udviklingen af norament® 926 satura. ”Vores mål har været at skabe et produkt, der opfylder vore kunders krav og som åbner for et helt spektrum af nye designmuligheder”, forklarer den administrerende direktør i nora systems, Andreas Mueller.

Hanka Griebenow fra arkitektkontoret Hans Hartmann und Dieter Juránek (HJP) i Ludwigsburg i Tyskland, værdsætter det brede farvespektrum ved norament® 926 satura – navnet stammer fra det engelske ord ”colour saturation”- (farvemætning). ”Jeg kan godt lide den neutrale farveskala, der sammen med de kulørte farver, tilbyder mange designmuligheder”. Den schweiziske arkitekt Andreas Hertig hos BFB Arkitekter AG i Zürich er meget glad for de neutrale farver: ”De er ideelle til brug i hospitalsbygninger, jeg vil have flere af dem!” Den velrenommerede britiske industrielle designer Daniel Weil fra agenturet Pentagram i London, ikke blot roser farverne, men også lysreflekserne i gulvet. ”Med sin farvemæthed og sin diskrete hammerslåede overflade, skaber det nye gulv unikke lysrefleksioner.” ”norament® 926 satura giver farve i hvert rum og skaber fremfor alt – med de livlige og lysere farvetoner – en åben og livlig atmosfære, mens de mørkere toner har en speciel rolig effekt.”