Niva Bath: det ultimative i badeværelseskomfort

Dato: 12 Dec 2019

I dag betragtes badeværelser i stigende grad som et roligt og fredeligt område, hvor man har mulighed for at skabe sin egen private spa. Vasco ved hvad der er brug for til sådan et miljø. For at opnå den perfekte omgivende temperatur i den type rum har Vasco udviklet et omfattende udvalg af designradiatorer i aluminium eller stål samt tilbehør. Radiatorerne tilsluttes til centralvarme eller strømforsyning og fås i enten hvid eller en lang række farver. Sidste nye skud på stammen er Niva Bath radiatoren, som ikke kun ser godt ud, men også kan holde tøj og håndklæder varme, mens man tager bad.

Niva Bath: det ultimative i badeværelseskomfortRadiator med indbygget bøjlestang og hyldeplads fra Vasco

Den usynlige radiator

Mens nogle radiatorer ikke ligefrem pynter i interiøret, minder Niva Bath mere om et designermøbel. Takket være det minimalistiske flade frontpanel er radiatoren ikke særlig iøjnefaldende. Desuden fås Niva i 55 forskellige farver, fra hvid over mosgrøn til melongul. Så man kan enten vælge en diskret radiator i samme farve som væggene, eller en radiator i en mere dristig farve som det ultimative blikfang i badeværelsets design.

Radiator og hyldeplads i ét

Efter et forfriskende brusebad kan man tørre sig med et varmt håndklæde og derefter tage det forvarmede tøj på. Niva Bath monteres ca. 32 cm fra væggen, hvilket efterlader plads bag radiatoren til en bøjlestang og tre hylder til tøj og håndklæder. Hylderne fås i sort eller hvid, afhængigt af om man foretrækker et elegant eller robust look.

Den usynlige radiator fra Vasco Group

Ideel til mindre badeværelser

Takket være den bekvemme, skjulte opbevaringsplads er Niva Bath også ideel til små badeværelser. Normalt kan man ikke anbringe et skab, hvor radiatoren er monteret - det er bare spildplads. Men takket være Niva Bath kan man nu kombinere de to funktioner i én - og samtidig spare plads!

Se montage af Niva Bath her:

Yderligere information: www.vasco-group.eu, tlf. 44 85 74 66.

Referenceprojekter fra Vasco Group ApS

Ekslusive boliger i London, Alto North West Village

Ekslusive boliger i London, Alto North West Village

London

Lejlighedskomplekset ALTO er eksklusive nye boliger beliggende i Wembley Pa...

Grandhotel i Leipzig, Tyskland

Grandhotel i Leipzig, Tyskland

Leipzig

Steigenberger Grandhotel Handelshof i Leipzig, Tyskland er en gammel, histo...

SAINT JOSEPH CLINIC, BORNEM

SAINT JOSEPH CLINIC, BORNEM

Bornem

Klinikken Saint Joseph i Bornem, Belgien, har gennemgået en omfattende reno...

KOLLEGIUM, GLASGOW

KOLLEGIUM, GLASGOW

Glasgow

Et kollegie i Glasgow blev opført i 2017. Vasco Group leverede, i samarbejd...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår