NBS Nordic Leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Vil du som rådgiver gerne spare tid og reducere risikoen for fejl i forbindelse med at bruge forældede oplysninger?

Hos NBS Nordic er vi nu ude med vores første leverandørkatalog. I kataloget finder du en detaljeret oversigt over udvalgte produkter og leverandører, som vi har samlet på NBS Nordic.

Formålet er at inspirere dig til at bruge NBS Nordic som arbejdsredskab og de mange produktbeskrivelser, der er tilgængelige på platformen.

Hos NBS Nordic ved vi, hvor vigtig dokumentation er, og derfor stiller vi også krav til, at vores leverandører kan levere den nødvendige information og dokumentation, som I skal bruge for at kunne gøre brug af deres produkter/bygningsdelsbeskrivelser i jeres projektarbejde.

4 gode grunde til at bruge NBS Nordic platformen på dine projekter:

  1. Spar tid: Ved at trække på NBS Nordics omfattende ressourcer, kan du som rådgiver spare tid på at udvikle bygningsdelsbeskrivelser for produkter og tekniske dokumenter fra bunden. Det kan ligeledes fremskynde projektfasen.
  2. Bliv din egen LCA-beregner: Lav dine LCA-beregninger direkte i platformen og brug data i dit projektarbejde.
  3. Reducer muligheden for fejl: Brugen af standardiserede bygningsdelsbeskrivelser for produkter fra NBS Nordic platformen kan hjælpe dig med at reducere fejl og risici i byggeprocessen.
  4. Overhold regler og standarder: Ved at bruge leverandørens bygningsdelsbeskrivelser for et produkt, har du en bedre mulighed for at gøre brug af den nyeste information direkte fra leverandøren selv.

Sådan finder du rundt i kataloget:

I kataloget finder du en indholdsfortegnelse som inddeler alle leverandører/producenter under deres fagområder. Ved hver leverandør/producent finder du følgende oplysninger:

  • Virksomhedsoplysninger
  • Kontaktoplysninger
  • To udvalgte produkter
  • Information om hvilket fagområde inden for Molio B1000 produkterne befinder sig under
  • Information om bygningsdelsbeskrivelser er tilgængelig i NBS Nordic

Derudover finder du i kataloget to udtalelser fra to af vores brugere på NBS Nordic. Her beskriver de, hvilke fordele de ser ved at bruge NBS Nordic i deres arbejde.

Vi håber at kataloget vil inspirere dig til at gøre brug at vores produktmodul, når du udarbejder dine beskrivelser og bygningsdele i NBS Nordic-platformen.

God læselyst.

Download NBS Nordic katalog her