Naturskifer med lang levetid og lave driftsomkostninger

Annonce – Dato 27 Apr 2021

Naturskifer er et naturligt, langtidsholdbart og eksklusivt byggemateriale med ekstremt gode egenskaber mod vejr, vind og brand. Levetiden på naturskifer i verdensklasse er over 80 år.

Skiferen skæres direkte ud af klippen og håndkløves med hammer og mejsel. Det er således et af verdens mest miljøvenlige materialer.

Vores dokumenterede grønne DNA sikrer fremtidens bæredygtige projekter. Vi arbejder med naturmaterialer i høj kvalitet

Hornbæk plejehjem, Arkitekter: JJW Arkitekter, Bygherre: OK-Fonden og Helsingør Kommune

Det er muligt at kombinere tag og facade med det samme materiale med Komproments naturskifer, hvilket giver et smukt og tidløst udseende hvor detaljerne fremhæves.

Vores vedligeholdelsesfri naturskifer kan også kombineres med vores integrerede solceller, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med designet for at kunne reducere ejendommens energiomkostninger.

Dette fantastiske natur materiale har næsten de perfekte egenskaber som facade- og tagbeklædning, med en uovertruffen levetid og mulighed for at blive genbrugt efter endt levetid med design for adskillelse.

Dette eksklusive natur materiale har en pris, der er lavere end både mursten og andre facadebeklædninger. Skifer er derudover også nænsomt for både vores miljø og godt for din økonomi. Skiferens robusthed og levetid gør at materialet er yderst ideelt som klimaskærm på både tag og facade.

  • Lang levetid
  • Lave driftsomkostninger
  • Attraktiv materiale økonomi
  • Vedligeholdelsesfrit
  • Hurtig og enkel montage
  • Materialepas medfølger

Det er muligt at kombinere tag og facade med det samme materiale med Komproments naturskifer, hvilket giver et smukt og tidløst udseende hvor detaljerne fremhæves

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Flystation Værløse
Herbarium

Herbarium

Det største byudviklingsprojekt i Stavanger, Norge i 50 år er færdigt og i fu...

Vognbøl Engvej

Vognbøl Engvej

Esbjerg

Fasanskellet

Fasanskellet

Anlægsarbejde | Ishøj | 55 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Ishøj med 34 lejligheder på 2 etager . S...