MultiControllere til regulering af ventilationsanlæg

Dato: 18 maj 2017

Elektroniske styrings- og reguleringsenheder til behovsstyret ventilation

MultiControllere til regulering af ventilationsanlæg

MultiControllere til regulering af ventilationsanlæg

Elektroniske styrings- og reguleringsenheder til behovsstyret ventilation

LS Control er specialist i elektronik til styring, regulering og kontrol til ventilationsudstyr. Dvs. til behovsstyret ventilation reguleret af temperatur, CO₂-niveau, CO₂ og temperatur i kombination, og fugtniveau.

Simpel installation, programmering og betjening

I kombination med diverse sensorer løser LS Controls specialudviklede multicontrollere de fleste opgaver. Samtidig er de simple at installere, programmere og betjene. Alle multicontrollere er udstyret med den samme brugerflade, hvilket gør dem lette at betjene. Enhederne er udstyret med flere ind- og udgange og et serielt RS485 interface med MODBUS® protokol, så de kan integreres med og i langt de fleste ventilationsanlæg. Multicontrollerne leveres i forskellige udførsler til såvel privat brug som i robust design til industrielle løsninger.

Egenskaber:

 • Den indbyggede ugekalender og ur-funktion giver mulighed for automatisk tilpasning af udgangssignalet, individuelt med op til 10 skift per dag, 7 dage om ugen.
 • Batteri back-up sikrer drift i op til 72 timer ved strømsvigt.
 • Valgfrit sprog i display: dansk, engelsk, tysk eller svensk.
 • Den indbyggede micro-SD (≤2GB) kortlæser gør det nemt at kopiere én opsætning til flere MultiControllere.
 • Mulighed for angivelse og visning af anlægstekst, fx 'Rum 1 vent 1', så brugeren ser, hvad der betjenes.
 • Efter et valgfrit antal måneder kan der vises en 'egen tekst' i displayet. Fx ring til firma xx på telefon 9999 9999'. Derudover er der mulighed for "alarm" via modbus. Herved sikres, at ventilatoren serviceres for optimal drift med et minimumforbrug af energi.
 • PIR-sensor kan tilsluttes, så der kun køres drift, når der foregår bevægelse i rummet. Program: MultiController E 0-100% (24 V og 230 V) Kan indstilles til udgangssignal (0-10V) mellem 0 og 100% eller tændt/slukket.
 • Kan også benyttes som konventionel 4-trins regulator og stadig opfylde ERP direktivet.
 • Mulighed for Tacho-funktion, så der modtages en alarm i tilfælde af afvigelse fra den indstillede motorhastighed. MultiController E Regulate (24 V og 230 V) E Regulate er en PID/XP multifunktionsregulator med integreret display.
 • Leveres med en række Kvik-indstillinger til eksempelvis opretholdelse af konstant temperatur, konstant tryk, luftudskiftning mm.
 • Forsynet med 2 indbyggede regulatorer med 0-10V DC udgange samt en puls/pause udgang til regulering af varmelegemer. Der er desuden udetemperaturkompensering og fleksibel sensortilpasning.
 • Visuel alarm funktion, der i henhold til EU lovgivningen er krævet i mange ventilationsløsninger fra 2016/2018

Produktbeskrivelser

Anvendelseseksempler

Se mere på www.lscontrol.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår