MOSO miljørigtige bambusgulve og terrassebrædder

Annonce – Dato 26 Apr 2018

Stærke, smukke og bæredygtige løsninger

MOSO miljørigtige bambusgulve og terrassebrædder

Selvom kæmpe bambus ikke er et træ, men en græsart, er vores bambus gulvplanker, parket m.v. produceret af ægte MOSO bambus hårdttræ med fremragende egenskaber og holdbarhed. Derfor kan MOSO bambusgulve og dækplader bruges i tunge applikationer som en ekstremt formstabil løsning: På grund af sammensætningen af individuelle strimler vil MOSO® bambus krympe og svulme mindre end de fleste massive træarter.

Bambus er en ’uendelig’ ressource, som vokser hurtigere end nogen anden plante – og er CO2-neutral i hele sin livscyklus. MOSO® bambusprodukter er også et sundt valg, da de er antistatiske og antiallergiske. Det mest slående træk er dog den naturlige skønhed med smukke korn, som giver et tydeligt designudseende.

Udviklingen af de bedste bambusprodukter er kun mulig gennem blikket for hver eneste detalje hos vores kinesiske producent. Her sikrer MOSO-holdets ekspertise, at vi får et resultat, der adskiller sig markant fra et standard kinesisk bambusprodukt. Og i det usandsynlige tilfælde, at noget er blevet overset, kan vores kunder regne med vores fulde støtte og garanti i op til 30 år.

Ny udendørskollektion: MOSO® Bambus X-treme® er den næste generation af bæredygtige terrasser

Med MOSO® Bamboo X-treme® kan du skabe en smuk terrasse af naturligt dyrket bambus. Det økologiske og holdbare alternativ til det alvorligt truede tropisk hårdttræ. Bamboo X-treme® fås i et komplet sortiment, herunder decking, beklædning, hegn og bjælker.

X-tremely smuk
Berig havenen, balkonen, terrassen eller tagarealet med MOSO® Bamboo X-treme®. Ligesom med hårdttræ kan du bestemme udseendet afhængigt af, hvilken finish du vælger.

X-tremely holdbar
MOSO® Bamboo X-treme® har ekstra lang levetid i kraft af den patenterede Thermo-Density®- produktionsproces. Beviset er de 2.000.000 m2, som i dag er installeret i forskellige klimaer verden over.

X-tremely stabil
MOSO® Bamboo X-treme® er yderst stabil, så der kan bruges fastgørelseselementer til brædderne og laves specielle mønstre. Den overlegne stabilitet har også den fordel, at der kan bruges en hovedside tunge / rilleforbindelse for at skabe enhver længde uden store huller.

X-tremely alsidig
MOSO® Bamboo X-treme® dæk findes i flere bredder, og afhængigt af finish og overfladebehandling kan man definere sin egen stil. Hver plade har en ribbet side og en flad side – og sortimentet omfatter produkter til beklædning, hegn, trapper, møbler mm.

X-tremely godt lavet
Moso bambus er blandt de hurtigst voksende planter på jorden og kan derfor udnyttes uden at ødelægge skoven. Efter høst forbedres bambusstængernes dimensions-stabiliteten med næsten 50% med Thermo-Density®-processen ved 200° C, der også beskytter overfladen mod svamp. Efter komprimering af de varmebehandlede bambusfibre er materialet stærkere og hårdere end næsten alle andre typer hårdttræ. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo X-treme®.

X-tremely komplet
Udover dækning tilbyder MOSO® Bamboo X-treme® underrammebjælker, slutprofiler og vedligeholdelsesprodukter. Med MOSO®-fastgørelseselementer er der ingen synlige skruer på pladerne. Bamboo X-treme® er et naturprodukt, der kan variere i farve, korn og udseende. Brædderne har en brun til mørk brun farve, når de monteres. Farven bliver gradvist lysere brun og vil uden vedligeholdelse skifte til grå som følge af UV-stråling.

X-tremely bæredygtig
MOSO® Bamboo X-treme® giver klare bæredygtighedsfordele, er CO2-neutral og bidrager til en højere LEED og BREEAM certificerings score for grønne byggeprojekter. Derfor findes MOSO®-produkter i bæredygtige referenceprojekter over hele verden.

Udover MOSO® Bamboo Outdoor tilbyder MOSO® et bredt sortiment af bambusgulve, paneler, finer og bjælker i forskellige størrelser, tykkelser, farver og teksturer.

Som Moso International BVs eneforhandler i Danmark tilbyder vi et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online på byg-ecohome.dk