Mønstrede trægulve hitter i 2018

Dato: 19 Apr 2018

Personlighed og udtryksfuldhed bliver et hit i år

Mønstrede trægulve hitter i 2018

Trægulvproducenten Junckers oplever stor efterspørgsel på farvede og mønstrede gulve

Meget tyder på, at gulve med personlighed og udtryksfuldhed bliver et hit i år. Mange har fået øjnene op for, at gulvet udgør en vigtig del af indretningen og er blevet mere modige i deres valg af gulv.. I hvert fald oplever Junckers i øjeblikket en stor efterspørgsel på mønstrede gulve, som fx. deres massive og klassiske Sildebensparket og Sildebensplank. Men også Junckers Hexparket, designet af CarpEnter Cph & Hartmann, der er udformet som en hexagon efterspørges mere end tidligere.

Multiform vælger Sildebensparket

Et af de nyeste projekter med Sildebensparket er Multiforms nye showroom på Grønningen i København. Her valgte man bevidst det klassiske udtryk, som denne type parket repræsenterer, endda i eg, som stemmer godt overens med de eksklusive køkkener og brandet som sådan. Sildebensparket er tidløst og synonym med gulve i eksklusive boliger. På grund af det markante mønster fremstår det detaljeret og fanger straks øjet, når man træder ind i et rum. Det gør sig specielt godt til klassiske boliger og kontorlandskaber, hoteller og offentlige steder, hvor der ønskes en eksklusiv stemning.

Blandt de forskellige overfladebehandlinger valgte Multiform en olie/voksbehandling, der giver gulvet en dybere glans og et lidt andet udtryk end lak.
Junckers Sildebensparket er et stærkt dansk kvalitetsbrand, der går godt i spænd med Multiform, Fritz Hansen og Louis Poulsen, som præger den øvrige indretning af det nye showroom, og kundesegmentet er også stort set det samme for alle brands.
 

Trendsettere worldwide vælger Junckers gulve

Hos Junckers oplever man også øget efterspørgsel i udlandet. For eksempel har man for nyligt leveret et sildebenplankegulv til Hotel Ritz i Chicago og et Hexparket gulv til Elite Grand Hotel i Norrköping. Andre opgaver pt. er nogle superspændende highend restauranter i New York og renoveringen af Bjarne Riis’s Villa ved Lucca, som omdannes til sportshotel, og hvor Junckers Hexparket bliver lagt.

Hvorfor vælge et massivt trægulv?

Massive trægulve er populære som aldrig før og det er der flere gode grunde til. Grundet stress og jag i vores hverdag, ser man en generel trend i indretningen mod det autentiske, med fokus på bæredygtighed og godt indeklima. Derudover er et massivt trægulv tidsløst. De har været brugt kontinuerligt i tusinder af år, og trods mange skift og forandringer i smag og design, har de overlevet – da dette materiales udseende aldrig bliver forældet.

Der er en umiddelbar forbindelse mellem trægulvet og naturen. Enhver planke, bræt eller stav i et massivt trægulv er et enestående kunstværk med sine egne individuelle mønstre og farver. Der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, hver med deres egen særlige struktur, farve og karakteristika. Det sikrer, at hver installation af dette materiale bliver noget helt unikt.

Træ ændrer sig over tid. Det optager subtile farvenuancer og får små ridser, rifter og buler i overfladen, der giver gulvet en unik personlighed. Denne karakter kan ikke købes, men kun erhverves over tid.

Godt dansk håndværk

Junckers er godt dansk håndværk – al produktion foregår i Køge. At produkterne produceres lokalt betyder, at Junckers kan have fokus på individuelle kundeønsker. Den rådgivning og vejledning der ydes er fra fagpersoner, der er tæt på de nyeste trends inden for interiør og den daglige produktion. Junckers er en bæredygtig virksomhed, der værner om miljøet og er ansvarlig over for vores fodaftryk på kloden.

Bliv inspireret – se mere her:

Trægulve
Sildebensgulve
Parketgulve
Hexparket

Referenceprojekter fra

Opførelse af idrætshal, Gl. Hellerup Gymnasium

Opførelse af idrætshal, Gl. Hellerup Gymnasium

Nybygning | Gentofte | 34,0 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i Gentofte . Selve byggeriet er påbegyndt...

Atelier Falkonergården

Atelier Falkonergården

Nybygning | Frederiksberg | 32,0 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal svarende til 2 bygninger i Frederiksberg ...

DSV Hedehusene

DSV Hedehusene

Tilbygning | Høje-Taastrup | 80 Mio.kr

Tilbygning af logistik/distribution i Høje-Taastrup på 1 etager . Selve bygge...

M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart

Nybygning | Helsingør | 212,0 Mio.Kr

Nybygning af museum i Helsingør på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt se...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår