Moderne og stilrene brønddæksler fra Jesmig

Annonce – Dato 16 nov 2021

Unikke brønddæksler i dansk design tilpasset dine behov.

Jesmig Brønddæksler, moderne og stilrene brønddæksler

Jesmig Brønddæksler og Riste produceres af smedejern og gennemgår herefter en korrosionsbehandling med galvanisering, hvorved de bliver rustfri. Nogle af dækslerne laves også i Corten stål. Dækslerne er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til DS/EN 124. Produkterne er dansk designet og dansk produceret.

Dæksler

Dækslernes form giver unikke muligheder for at variere og tilpasse monteringen i forhold til den omkringliggende belægning. Jesmig Brønddæksler kan bruges i alle typer belægninger såsom fliser, brosten, træ, græs mv.

Afløbsriste og linjedræn

Ved brug af Jesmig afløbsriste og linjedræn får man sat en stopper for at nedfaldet løv, sand, cigaretskod og andet snavs kan fylde selve afløbsrenden. Jesmig afløbsriste er også ideelle til anvendelse ved vejbede, samt steder med slotsgrus eller anden løs belægning. Overfladen på Jesmig riste består af en blanding af stenmiks, som gør, at der er ingen direkte huller. Derved undgås det også, at nøgler og andre småting forsvinder ned i brønden. Risten er testet hos Teknologisk Institut, der har godkendt den i form af en prøvningsrapport vedrørende permeabiliteten, dvs. vandgennemstrømningsevnen.

Ved anvendelse af Jesmig linjeriste er man altid sikret en meget stilren og funktionel løsning. Linjeristen kan monteres i langt de fleste eksisterende linjerender.

Camouflerede riste

Jesmig Riste til flisebelægning gør det muligt at camouflere den velkendte støbejernsrist med en hvilken som helst belægning.

Gøglerdæksler

Mange kender problemet med at skulle have strøm og vand til pølsevognen eller udeserveringen på torvet, og resten af tiden skal man kunne passere med et transportmiddel. Jesmig Brønddæksler har produceret et nyt gøglerdæksel, der giver mulighed for at trække strøm og vand op gennem dækslet efter behov og samtidig falde i ét med omgivelserne. På Nyborg Torv var der endvidere et ønske om også at kunne tilslutte gråt spildevand, hvilket har medvirket til udviklingen af det nye gøglerdæksel, hvor gøglerhullet er større end før. Det nye dæksel giver derved yderligere anvendelsesmuligheder som f.eks. i forbindelse med udeservering på fortov, på pladser, i parker og på parkeringspladser foran egen facade.

Jesmig, kantstensdækslerKantstensdæksler

Disse dæksler er fremstillet med henblik på anvendelse ved en nyetableret cykelsti, hvor kantstenen kommer til at ligge over en allerede eksisterende brønd. Kantstensdækslet produceres i tre standardudgaver, således at det kan anvendes til de opgaver, hvor brønden ligger under kantstenen mellem cykelsti og vej eller mellem cykelsti og fortov.

Firmaprofil

Virksomheden er dansk ejet og blev etableret af ingeniør Jesper Walter-Rasmussen i 2008. Jesmig Brønddæksler leverer brønddæksler, afløbsriste, planriste m.v. til både offentlige institutioner, firmaer og private haver. Deres tekniske afdeling kan være behjælpelig med vejledning og rådgivning. Hos Jesmig Brønddæksler gør de deres bedste for at leve op til kundernes krav.

Få yderligere information om brønddæksler fra Jesmig Brønddæksler her, tlf. 48 44 10 24.

Mere om produktet Brønddæksler

Brønddæksler

Jesmig Brønddæksler® fremstilles som firkantede brønddæksler til flisebelægning

Brønddæksler Type T3 & T4
Brønddæksler Type T5 & T6
Jesmig Brønddæksler Type T0, T1 & T2
Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør til Jesmig Group Brønddæksler

Læs mere

Brochure

Brochure

Moderne og stilrene brønddæksler

Læs mere

Teknisk data