Mobilhegn.dk skaber rammerne på danske byggepladser

Annonce – Dato 15 sep 2020

Hos Mobilhegn.dk tilbyder de altid den perfekte sikkerhedsløsning til byggepladsen, hvad enten der er tale om salg eller leje af mobile hegnsløsninger. Siden december 2019 har CJ A/S – Anlæg, Boliger & Erhverv været i gang med attraktive boligbyggerier i Fredericia med skøn udsigt til Lillebæltsbroen. Mobilhegn.dk’s sikringsløsninger har været med hele vejen.

Mobilhegn og hegn

Den bedst mulige løsning

Byggeleder Tomas Bruun fortæller til Mobilhegn.dk: ”Lovgivningsmæssigt skal vi sørge for sikkerheden – både for at holde uvedkommende ude, men også arbejdsmiljøet på byggepladsen”. Hos Mobilhegn.dk gør de alt for at sikre, at deres kunder bliver lyttet til, så de hurtigt og effektivt kan levere den bedst mulige løsning. Tomas Bruun fortsætter:
”Min oplevelse med Mobilhegn.dk har været lige efter bogen. I kommer med gode løsninger. Pris og kvalitet harmonerer godt og jeres levering er hurtig. Det giver en god mavefornemmelse at arbejde videre med, når relationen er i orden.”

High Visibility Mobilhegn

Til byggeprojektet skulle CJ A/S – Anlæg, Boliger & Erhverv bruge 700 lbm High Visibility, og ifl. Byggeleder Tomas Bruun var det med henblik på en langtidsholdbar løsning:
”Vi er tilfredse med hegnene. Byggepladshegnene skal stå, hvor de er blevet monteret tilbage i december, indtil vi er færdige med byggeriet, og så tager vi det med os videre til næste projekt.”
High Visibility Mobilhegnet er mere finmasket end et standard mobilhegn, hvilket gør det meget svært at klatre i. Både top- og siderammen er støbt i ét stykke, hvilket gør hegnene særdeles holdbare.

High Visibility Mobilhegn Til byggeprojektet skulle CJ A/S – Anlæg, Boliger & Erhverv bruge 700 lbm High Visibility

Skridsikre mobiltrapper

Som på mange større byggepladser var der også her brug for mobiltrapper: ”Mobiltrapperne er en god løsning. I modsætning til andre løsninger, er trapperne fleksible, samt nemme at montere og justere til forskellige steder på byggepladsen. Og så er det nogle gode trapper at gå på”, udtaler Tomas Bruun.
Mobilhegn.dk leverer skridsikre mobiltrapper, der med sine fleksible indstillingsmuligheder let og enkelt kan tilpasses efter behov. Monteringen er enkel – med blot 2 skruer er de fastmonterede og klar til brug. Trapperne er godkendte i henhold til EN 1281.

mobile hegnsløsninger og trapper, sikkerhedstrapperSkridsikre mobiltrapper

Produkter til alle behov

Til byggeprojektet i Fredericia er leveret:

  • 700 lbm Type G 500 High Visibility Anti-Climb byggepladshegn
  • 3 stk. dobbelte portlåger, Type G 500 High Visibility Anti-Climb 7m
  • 3 stk. adgangslåger, Type G 500 High Visibility Anti-Climb 1,2m
  • 150 m publikumshegn Type High Visibility
  • Mobile 18 trins skridsikre trapper

”Talt lige fra hjertet af, sidder jeres reklame ude på motorvejen fast, når jeg tænker på sikringsløsninger”, fortæller Tomas Bruun til Mobilhegn.dk.

Mere end 30 års erfaring

Mobilhegn.dk er glade for at CJ A/S – Anlæg, Boliger & Erhverv valgte dem som leverandør af deres sikringsløsning. De siger tak til Tomas og CJ A/S for et rigtig godt samarbejde og glæder sig til at være med på de næste mange byggeprojekter for CJ A/S Anlæg, Bolig & Erhverv. Med mere end 30 års erfaring løser de hurtigt og effektivt udfordringer på alle typer byggepladser og ved, at de kan finde en effektiv løsning tilpasset ethvert behov.

Yderligere information: www.mobilhegn.dk, tlf. 7011 1207, e-mail: info@mobilhegn.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår