Miljøvenlig gulvbelægning til krævende industrier

Dato: 15 Aug 2019

Usunde kemikalier i gulvbelægning er en saga blot med J & S Fugefrie Industrigulves række af miljøvenlige produkter. De er fri for opløsningsmidler og skadelige stoffer, hvilket gør dem egnet til brug i alle brancher – herunder vand- og varmeværker.

JS industrigulve leverer giftfrie, trykstærke og robuste gulve

Herhjemme er rent drikkevand fra hanen en selvfølge for os alle. Det kræver nøje overvejelser og stiller høje krav til valget af materialer og produkter, når vandværkerne skal renoveres eller udbygges. På Vildbjerg Vandværk har man for nyligt undergået en større renovering af faciliteterne. Der er desuden bygget en ny større vandtank, så den fremtidige forsyning til områdets beboere kan sikres. Når der arbejdes med drikkevand, er det afgørende, at alle leverancer og arbejde omkring i og omkring værket er frie for skadelige stoffer.

En del af opgaven var ny gulvbelægning på 700 m2 eksisterende og nye områder. Der var derfor bud efter et gulvlægningsfirma, der kunne garantere produkter og arbejdsprocesser fri for opløsningsmidler med en høj slidstyrke og levetid. Valget faldt på J & S Fugefrie Industrigulve, der med anerkendte miljøvenlige produkter kunne sikre værkets fortsatte drift af rent vand til områdets beboere.

– Det er jo fuldstændig afgørende, at man kan stole på, at drikkevandet ikke indeholder skadelige stoffer og at driften ikke forstyrres mere end absolut nødvendigt. Derfor er vi jo ret stolte over, at vi i samarbejde med Skibbild Entreprise har haft til opgave at levere og udføre alle gulvområder, fortæller projektleder Palle Olsen fra J & S Fugefrie Industrigulve.

Gulvbelægning fra JS Fugefrie Industrigulve til Vildbjerg VandværkBEKYMRINGSFRIE LØSNINGER

J & S Fugefrie Industrigulve sikrer kunderne giftfrie, trykstærke og robuste løsninger. I både produktion og distribution har man netop fokus på miljøvenlige processer og udvikling af materialer uden opløsningsmidler. Det gør dem egnede til brug på blandt andet vand- og varmeværker. Det samme gælder fødevareindustrien med dets høje hygiejnekrav samt industrier, hvor den konstante drift er væsentlig for at undgå produktionstab og omkostninger.

– Vores slidstærke løsninger sikrer, at der ikke opstår delaminering, og holdbarheden har en hidtil uset levetid. Den ultrakorte hærdetid på kun to timer gør ligeledes, at skulle der sket et uheld hos kunden, kan vi meget hurtigt reparere og få gang i produktionen igen, fortæller Palle Olsen.

BELAGT MED ERFARING

Aftalen med Vildbjerg Vandværk kom i stand blandt andet på baggrund af en referencetur rundt på andre vandværker, hvor J & S Fugefrie Industrigulve har leveret opløsningsmiddelfrie løsninger. Palle Olsen afslutter:

– Det har været en sjov og spændende opgave. Når man kommer ud til en renoveringsopgave af denne her art, ved man aldrig helt præcist hvad der venter en, når man river det gamle op. Her nyder vi godt af vores mangeårige erfaring og fleksible kvalitetsløsninger. Miljøvenlig gulvbelægning til krævende industrier Billederne viser belægning af fugefri gulv før og efter.

Tekst af Elias Inceer. 

Referenceprojekter fra J&S Fugefrie Industrigulve ApS

Naturmælk AmbA

Naturmælk AmbA

Tinglev

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri der er ejet af leverandørerne. De har ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår