Miljørigtige inddækninger til taget

Annonce – Dato 2 Feb 2023

Skræddersyede produkter efter kundens behov fra Perform A/S.

Perform - Skræddersyede produkter efter kundens behov

Perform A/S’ ambition er at være branchens førende aktør på dette område og at bidrage proaktivt til at reducere brugen af ikke-fornyelige ressourcer, skabe merværdi for samfundet og udvikle nye tekniske løsninger, produkter og arbejdsmetoder. For Perform A/S indebærer det, at vi tager hensyn til nulevende og kommende generationers behov, og tager et langsigtet ansvar i vores daglige arbejde.

Perform - Bæredygtigfe inddækningsmaterialer til tag og facade

Bæredygtige inddækningsmaterialer til tag og facade

Vælg en inddækning til taget, hvor der er fokus på bæredygtigheden, samt mulighed for kundetilpassede løsninger, der passer til netop din opgave indenfor inddækningsmaterialer til tag og facade. Vi udvikler hånd-i-hånd med specialister og håndværkere, da de kender behovet bedst, og det lærer vi af. Vi har en lang række standardvarer i forskellige størrelser og farver, så det passer æstetisk til projektet. Samtidig skræddersyer vi gerne produkter og emballageløsninger lige efter kundens behov.

Perform inddækningsmaterialer - Innovation og bæredygtighed går hånd i hånd

Innovation og bæredygtighed går hånd i hånd

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores produktion til at kunne genanvende vores spildmaterialer og derved øge vores bæredygtighed og mindske vores aftryk. Vores el-indkøb til fabrikken i Daugård består af 100% vedvarende og CO₂-neutral energi. Energien er fremstillet ved dansk vindkraft – 100 % vindenergi. Herudover har vi installeret solceller på taget for at være selvforsynende af el til vores produktion.

Husk at du altid kan kontakte os for yderligere information: www.perform.dk, tlf. 70 22 62 30, e-mail: perform@perform.dk