Midlertidig overdækning til effektiv beskyttelse mod vind og vejr

Dato: 20 Feb 2020

Det regner og blæser meget i Danmark. Så når du står og har brug for en midlertidig og effektiv overdækning til for eksempel en tagrenovering eller byggeplads, så er Layhers Allround FW System løsningen.

Midlertidig overdækning til effektiv beskyttelse mod vind og vejr fra Layher

Der er meget tid og mange penge at spare ved at sikre byggepladsen og byggematerialerne mod vejrliget. Med en overdækning skåner du medarbejderne og byggematerialer mod regn og blæst. Det forbedrer mulighederne for at holde tidsplanen, sikrer mod regn og optimerer byggeprocessen. Byggeskadefonden anbefaler overdækning som foranstaltning mod fugt.

Med en spændvidde på op til 45 meter kan en Allround FW Overdækning fungere som tag til de fleste behov. Den boltfri og gennemtestede kile- og rosetsammenkobling betyder, at samling af FW kassetterne er både hurtig og nem.

FW kassetterne, der er afstivet med Allround komponenter, kranes op på en understående stillads. Layhers standardiserede systemdimensioner betyder, at man ikke behøver at bruge tidskrævende opmålingsmetoder. Standardmål sikrer let konstruktion af overdækningen. FW systemet kan laves enten som et klassisk sadeltag, eller som pulttag med en taghældning på 15°. FW

Overdækningen kan åbnes mellem to kassetter, hvis der er behov for at krane materiale ned. Overdækninger fra Layher Allround FW opfylder alle krav til effektiv beskyttelse mod vind og vejr, virker støjreducerende og sikrer omgivelserne mod miljøpåvirkninger fra byggepladsen.

3 vigtige ting om Allround FW Overdækning

  • Stor styrke i konstruktionen gør det muligt at bygge overdækninger med spændvidde på over 45 meter afhængig af vind- og sneforhold.
  • FW systemet består kun af tre nye komponenter til Allround og kan derfor nemt integreres i Allround Stilladser.
  • Allround FW systemet kan bygge både i højde, dybde og bredde.

Mere om produktet Overdækninger og protect systemer

Overdækninger og protect systemer

Overdækninger og protect-systemer til effektiv beskyttelse mod vind og vejr

Layplan planlægningssoftware

Layplan planlægningssoftware

LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD og LayPLAN CAD OEM

Læs mere

Downloads

Downloads

Montage- og brugsanvisning, brochurer

Læs mere

Layher Protective System
Keder XL overdækning

Keder XL overdækning

Layher Keder XL Overdækning sikrer kvalitetsbyggeri til tiden

Læs mere

MIDLERTIDIG OVERDÆKNING MED ALLROUND FW OVERDÆKNING

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår