MicroShade er klar

Annonce – Dato 12 maj 2022

Ny solafskærmning med høj effekt, dagslys og udsyn.

Microshade - ny solafskærmning med høj effekt, dagslys og udsyn

Det nye produktionsanlæg står færdigt, og sammen med Glaseksperten vil MicroShade nu tilbyde sin unikke solafskærmningsløsning til det danske og europæiske marked.

MicroShade Film®

Resultatet af flere års produktudvikling og laboratoriearbejde, samt udvikling af eget produktions-setup, nu bærer frugt, da MicroShade for nylig klippede båndet til sin produktionslinje, der skal producere virksomhedens nye produkt, MicroShade Film®.

En unik teknologi

MicroShades tilgang til solafskærmning er, at den monteres inde i selve ruden, således at den passive løsning kan virke - uden at den kræver mere vedligehold end en almindelig rude. Selve afskærmningen er en tynd film med en række små huller, også kaldet mikrolameller, der ligesom almindelige lameller blokerer for solen på varme sommerdage, når solen står højt på himlen. Samtidig tillader hullerne i filmen at solens stråler kan komme gennem ruderne om vinteren, når solen står lavt.

Det giver en række fordele:

  • Om vinteren, når solens stråling ikke er generende eller bidrager til overtemperaturer, bliver strålingen lukket ind i bygningen. Ruderne har derfor en højere g-værdi om vinteren end om sommeren.
  • Om sommeren vil ruderne sørge for at man sidder i skygge på indersiden af ruderne selv i direkte sol, hvor mikrolamellerne så blokerer for indstrålingen.
  • Samtidig tillader mikrolamellernes struktur og materiale at dagslyset hele året vil strømme ind i bygningen og at det frie udsyn til omgivelserne bevares.

Udover den effekt, som løsningen har for velbefindende for dem, der opholder sig i bygningen, så bidrager den også med bæredygtighed i form af et reduceret behov for køling i sommermånederne - og så er levetiden den samme som glasset.

Nyt produkt, ny fabrik

For at kunne producere den specielle folie, der rulles på glasset inden ruderne samles, så har MicroShade etableret en fabrik i Glostrup. Idet mikrolamellerne er indbygget i en folie, er det muligt at dække store flader uden samlinger, og samtidig bliver samlingerne meget smalle (0,5-1,0 mm). MicroShade Film® kan monteres i størrelser på op til 1500 x 2450 mm uden samlinger.

Klar til det danske marked

I Danmark har MicroShade indgået samarbejde med Glaseksperten, som vil producere de færdige ruder med den indlagte MicroShade Film. Salget starter i begyndelsen af juli, men det er allerede nu muligt at kontakte Glaseksperten for at indhente priser og få beregnet projekter.

Hent brochure her

Yderligere information: www.microshade.com, tlf. 72 14 48 48.

Mere om produktet MicroShade Film

MicroShade Film

Ny banebrydende solafskærmningsteknologi