Konventum

På den smukkeste beliggenhed med udsigt over Øresund og Sverige, ligger konferencecentret Konventum. Det store konferencecenter byder hver dag velkommen til adskillige mødedeltagere, der får lov til at opleve stedets høje service og fantastiske udsigt.

PRODUKTKOBLING: God lyd i mødelokalet

God lyd i mødelokalet

Optimer dine videokonferencer med de bedste lydløsninger til mødelokaler

Kun få meter fra hovedbygningen ligger en separat bygning, der i mange år har været brugt som bolig for forstanderen, men som nu er blevet renoveret og indrettet som mødelokale og lounge for mindre grupper. I dette hus med en imponerende udsigt, har Konventums faste AV-leverandør Strøm og Streg AV installeret et førsteklasses mødelokale med et diskret og ekstremt vellydende højttalersystem fra L-Acoustics, og en Shure MXA920 Ceiling Array loftsmikrofon. Kombineret med den store skærm og en Clickshare enhed, har brugerne af lokalet umiddelbar og brugervenlig forbindelse til resten af verden til brug under videomøder – en forbindelse der byder på den bedst mulige lydoplevelse i begge ender af videokaldet.

Lyden fra ”far-end”, altså fra dem der deltager i mødet digitalt, bliver sendt ud i lokalet via de små diskrete L-Acoustics X4i enheder, suppleret med en SB10 subwoofer, der er indbygget i væggen. Og lyden fra selve lokalet til de digitale deltagere, bliver opfanget af den runde Shure MXA920, der er monteret i loftet over mødebordet. Ved hjælp af den indbyggede ”Automatic Coverage” registrerer mikrofonen selv hvorfra der bliver talt, og sender lyden videre. Denne automatiske dækning giver mulighed for at flere mødedeltagere kan bidrage til samtalen uden at noget går tabt. Samtidigt sørger Shure MXA920 loftsmikrofonen for at uønsket støj og ekko fra ”far-end” ikke er en del af signalet.

Med den moderne og indbydende dekor i møderummet, var den runde MXA920 det naturlige valg for at understøtte rummets æstetik. I modsætning til den firkantede version, som oftest er utrolig diskret – især når den er del af et systemloft – indgår den runde MXA920 mere åbenlyst som en del af rummets udtryk og bringer bløde vinkler i flot sammenspil med mødelokalets hvide træloft.

Konventum har selvfølgelig høje forventninger til denne unikke installation og glæder sig til at byde velkommen i ”Forstanderboligen”.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Matrix Sales

God lyd i mødelokalet

God lyd i mødelokalet

Optimer dine videokonferencer med de bedste lydløsninger til mødelokaler

Højtalere til akustisk udfordrende projekter

Arkitektonisk belysning

Arkitektonisk belysning

Matrix Sales har udstrakt erfaring med belysning af bygninger, ude såvel som ...


Referenceprojekter fra Matrix Sales

Hellig Kors Kirke

Hellig Kors Kirke

Jyllinge

Ved Roskilde Fjord i Jyllinge ligger Hellig Kors Kirken, en moderne kirke fra...

Coloplast - ombyg til kontorlokaler

Coloplast - ombyg til kontorlokaler

Udv.renovering | Fredensborg | 5-10 Mio.Kr.

Udv.renovering af kontorbygning i Fredensborg . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Ny KB Hallen

Ny KB Hallen

Nybygning | Frederiksberg | 200 mio.kr

Kjøbenhavns Boldklub planlægger opførelse af ny KB Hal Projektet omfa...

Købnerkirken

Købnerkirken

København S

Indvendig modernisering af loft - ophæng af udstyr i Købnerkirken.