Maretti design-trapper

Dato: 17 Aug 2017

Svævende lette trapper i glas, træ, Corian eller stål

Maretti design-trapper

Maretti design-trapper

Svævende lette trapper i glas, træ, Corian eller stål

Marretti er italienske design-trapper med svævende trin, der passer fint ind i tidens minimalistiske boligstil. Trinnene leveres i næsten alle træsorter og kan tones efter kundes ønsker, evt. efter gulvplanker. Kan selvfølgelig leveres med enten glasværn eller rustfri stålværn.

Materialer:

Corian trin -  er efterhånden meget efterspurgte, fordi materialet ofte indgår andre steder i boligen.

Cor-Ten ståltrin - hører til de nyere designs og vandt en designpris i New York 2015.

Maretti arbejder også meget med andre materialer, såsom glas- og rustfri ståltrapper, men også trapper med centervanger (spindeltrapper) og musetrapper indgår i sortimentet.

 

Konstruktion og montage

De svævende trin behøver ikke en stor stålkonstruktion inde i væggen, men bare en bærende massivvæg på min. 150 mm. Hvert trin monteres med 5 bolte, som limes ind i væggen. De 3 cm tykke glastrappetrin er opbygget af 3 lags hærdet glas, med et tyndt lag PVB imellem de 1 cm tykke glaslag. De patenterede og certificerede vægbeslag tåler en belastning på 150 kg stykket.

Firmaprofil

Attitude Trapper er autoriseret eneforhandler af Marretti trapper i Danmark, på Færøerne, Sverige, Island og Grønland. Det italienske firma Marretti har siden starten af 1970 designet og produceret innovative trappeløsninger.

Marretti tager deres udgangspunkt i design og ønsker at levere trapper, der virker lette og svævende.

Hver eneste Marretti trappe er unik, både designmæssigt og i kraft af den meget høje kvalitet og finish, trapperne bliver leveret i.

Se referencer fra Attitude Trapper og læs mere om design-trapper her.

For ydeligere oplysninger: tlf. 60 14 23 99, mail: mj@attitudetrapper.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår