Lys og kreativ arkitektur former hempels nye domicil

Annonce – Dato 28 Feb 2023

Lamilux - Kreativ arkitektur med masser af dagslysindfald

Stærke valg hos producenten af højkvalitetsmalinger

Kreativ arkitektur med masser af dagslysindfald fra facaderne og et stort rundt glastag skaber en særlig atmosfære i Hempels nye kontorbygning, HQ2. Aarstiderne Arkitekter har idéudviklet og designet det nye byggeri, der breder sig over i alt 11.879 m², hvoraf de 9.774 m² er kontorarealer. CG Jensen er hovedentreprenør.

HQ2, der ligger ud til Lyngbymotorvejen, er via en gangbro forbundet med resten af Hempel Campus - Hempels 6.000 m² store kontor-, laboratorie- og testbygninger. Gangbroen er i den nye bygning koblet på en organisk formet trappe - inspireret af den helix-spiral, der kan ses, når man rører i maling.

SPOT PÅ DEN UNIKKE ARKITEKTUR

Det cirkulære glastag giver i kraft af sin størrelse en flot oplevelse af foyeren på den nye kontorbygning: 

Den helix-formede trappe og rummet som helhed er arkitektur af høj klasse”, fortæller Michael Saunte fra LAMILUX Nordic, der har leveret glastaget. ”Vi er glade for at bidrage til den spændende løsning, som det stærke dagslysindfald fra taget virkelig sætter spot på.” 

LAMILUX Nordic har også stået for montagen af glastaget, den bærende stålkonstruktion og karmopbygningen, foruden leverancen af de øvrige ovenlys på bygningen og den karakteristiske gangbro. 

Glastag er af typen LAMILUX Glass Roof

FAKTA OM LØSNINGEN

Glastaget er af typen LAMILUX Glass Roof PR60, som er EN-godkendt og udført med 21  felter, hvoraf de tre er oplukkelige til komfortventilation og røgudluftning. 

Ovenlyset er understøttet af en brandmalet stålkonstruktion, som er udstyret med kroge til klatreudstyr, så glastaget kan rengøres og serviceres.

MØD LAMILUX PÅ BAU 2023 - HENT DIN BILLET HER

LAMILUX deltager på verdens førende messe om byggeri, BAU 2023, der afholdes i dagene 17.-22. april i Trade Fair Center Messe München. Du kan downloade billet til messen her

Se specifikationer på LAMILUX Glass Roof PR60 her

Se flere løsninger og referencer på www.lamilux.dk – du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 82 82 37 00.

Referenceprojekter fra LAMILUX Nordic

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Penthouse lejligheder på Østerbro
Herregårdscentret i Faaborg
UCC Center for uddannelsesmaterialer, Hvidovre