Luftrensende intelligent trægulv fra Lauzon

Annonce – Dato 23 okt 2018

Lauzon arbejder målrettet på at skabe innovation og lancerer verdens første intelligente trægulv. Pure Genius, Lauzons nyeste innovation, forbedrer indeklimaet i hjemmet uden at gå på kompromis med trægulvets kvalitet og udseende. Pure Genius er nøglen til en fornyet vision for et sundere indeklima.

Forurenende stoffer overalt

Hver dag tager vi over 20.000 vejrtrækninger. Ofte er indeklimaets indåndingsluft langt mere forurenet end udeluften, 5-10 gange ifølge nogle estimater. Det skyldes, at vi lever i stadig mere lufttætte miljøer, der indeholder mange kilder til indendørs forurening. Vi bruger typisk 90 % af tiden indendørs og 14 timer om dagen i hjemmet. Derfor er kvaliteten af luften i vores hjem noget, vi alle bør være optaget af. Dårligt indeklima kan føre til en lang række sygdomme, bl.a. allergi og astma.

Luftrensende intelligent gulv

Alle Lauzons gulve er fremstillet uden opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser eller formaldehyd, og de opfylder de strengeste standarder for giftige emissioner. Takket være den avancerede Pure Genius teknologi, sikrer gulvenes titanium-finish et endnu renere indemiljø. Pure Genius virker uden tab af ydeevne, så længe overfladen bevares intakt. Det gør luften i hjemmet op til 85 % renere.

Funktion

Aktiveres af lys: Pure Genius virker af sig selv. Naturlig eller kunstig belysning aktiverer titandioxiden i Pure Genius og aktiverer det luftrensende middel.

Udløses af luftens bevægelse: Luftcirkulationen, som genereres af vores bevægelser gennem et rum eller en blæser er alt, der kræves for at de toksiske forurenende stoffer i luften kommer i kontakt med de aktive Pure Genius-nanopartikler.

Gulve der filtrerer: De aktive nanopartikler i Pure Genius nedbryder de toksiske stoffer i luften (formaldehyd og andre forurenende stoffer) og omdanner dem til uskadeligt vand og kuldioxidmolekyler.

Sund gulvbelægning

Pure Genius er på flere måder med til at forbedre helbredet, samtidig med at luftkvaliteten forbedres:

  • Reducerer symptomerne på åndedrætsbesvær (astma og allergi) og immunsuppressive lidelser
  • Nedbryder aktivt potentielt kræftfremkaldende emissioner (formaldehyd, opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser og andre luftbårne forureninger)
  • Nedbryder op til 99,6 % af bakterier, virusser og svamp
  • Reducerer kraftige lugtgener (madlavning, røg, kæledyr osv.)
  • Lettere at rengøre gulvet og minimal brug af rengøringsprodukter

Tests

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige nordamerikanske og europæiske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet.

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 86.

Se mere om Pure Genius på www.stonetreatment.dk eller ring på tlf. 43 75 25 65 for flere oplysninger.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår