LS Smart Connect Gateway - kundespecifik software

Dato: 6 sep 2018

LS Controls universale Gateway er mellemleddet, der får eksisterende udstyr på internettet, således at det er muligt at overvåge og styre det via. PC-værktøj og App.

Kundespecifik software

LS Control Gateway er PIC-processorbaseret og beregnet til at oversætte MODBUS til LAN. For at kunne fungere som Gateway kræves kundespecifik software, der kan læse og "forstå" MODBUS protokollerne i eksisterende styresystem og oversætte dem til LAN. Den kundespecifikke software udvikles på baggrund af datalister, protokoller, set-punkter og driftsstatistik og til de muligheder, kunden ønsker at få adgang til på anlæggene via. "skyen".

Databasearkitekturen fastlægges, efter ønske i samarbejde med kunden eller af LS Control selv. Der medfølger altid et PC-baseret værktøj (datalogger) for teknikeradgang til brug for ekstern servicering af anlæg. En App fortrinsvis til brug for slutbruger kan tilkøbes og tilpasses kundens grafiske udtryk.

Sikker ID-verifikation

Ved køb og udvikling af kundespecifik software tildeles kunden automatisk en Nabto licens. Denne Nabto licens sikrer sammen med den kundespecifikke software en sikker ID-verifikation af data-afsender og -modtager. Der skabes således en sikker forbindelse mellem udstyr og App/PC.

Tekniske data:

Tilslutningsspænding: 12-24 V
Dimensioner (h x b x d): 135 x 60 x 27 mm
Drift omgivelsestemperatur: -10 – 50 ⁰C

Læs mere om produktet her

Yderligere information: www.lscontrol.dk, tlf. 5550 5550.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår