LS Control præsenterer BasicRegulate

Dato: 16 mar 2017

Ny serie af regulatorer med indbygget føler

LS Control præsenterer BasicRegulate

LS Control præsenterer BasicRegulate

Ny serie af regulatorer med indbygget føler

Serien fås som fugtighedsregulator, temperaturregulator, en kombination af CO₂- og temperaturregulator og som 0-100% regulator. Forsyningsspænding 230V AC og udgang 0-10V til EC motor, spjæld eller andet udstyr, der kræver 0-10V på reguleringsindgangen. Overvåger motor via tachosignal eller filter via kontakt fra pressostat.

Filterovervågning

Eco design-direktivet indeholder krav med virkning fra 2018 om indikation for filterskift. I LS Control’s nye BasicRegulate er det muligt at tilslutte en pressostat, der kan tænde den røde diode for denne indikation. Hvis man ikke anvender pressostat til filterovervågning, kan der alternativt tilsluttes tachosignal fra EC-ventilatorer så der gives alarm, hvis der ikke er overensstemmelse mellem omdrejninger og styresignal, hvilket betyder at der er en fejl anlægget. BasicRegulate har grøn lysdiode, der lyser, når der er spænding på regulatoren og rød lysdiode, der lyser ved fejl fra tacho eller pressostat (filterovervågning).

Justeringsområder

Temperaturregulatoren har et justeringsområde fra 14-27 ⁰C – arbejdsområde 0-40 ⁰C. Fugtighedsregulatoren har et justeringsområde fra 30-90% RH – arbejdsområde 5-95% RH. Kombinationsregulatoren har justerings- og arbejdsområde for temperatur som temperaturregulatoren. CO₂-delen har et justeringsområde mellem 600 og 1500 ppm – arbejdsområde 0-2000 ppm.

Præsentation på ISH 2017 - messen

Den nye BasicRegulate-serie af basisregulatorer præsenteres på ISH 2017 – messen i Frankfurt fra 14.-18. marts 2017 i Hal 10.2, Stand B59.

Firmaprofil

Siden 1969 har LS Control A/S leveret elektronik til styring, regulering og kontrol til kvalitetsbevidste virksomheder. Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr. Dette er fortsat et væsentligt forretningsområde som over tid er blevet udbygget med komponenter til mange andre brancher.

I dag tilbyder LS Control en lang række standardprodukter til ventilationsbranchen, en række standardløsninger til varmepumpefabrikanter samt udvikling og produktion til firmaets OEM-kunder.

Se mere på www.lscontrol.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår