Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr

Dato: 25 Apr 2019

For at opretholde sikkerheden på arbejdspladsen, skal man som arbejdsgiver og ejer af løfteudstyr og faldsikring overholde gældende normer, standarder og love. CERTEX Danmark A/S hjælper med at opfylde kravene via løbende overvågning af alt løftegrej og faldsikringsudstyr.

Serviceaftale på løfteudstyr

Serviceaftale på løfteudstyr

Ifølge myndighedernes krav skal alt løfteudstyr efterses minimum en gang hvert år af en sagkyndig person. Med en serviceaftale med CERTEX Danmark A/S er man sikker på, at løfteudstyret bliver efterset til tiden. CERTEX Danmark A/S mærker godkendt løftegrej med årsfarve, så man hurtigt kan afgøre, om grejet er godkendt, og i hvilket år. Alt grej bliver desuden registreret i servicedatabasen CertMax+, hvor man altid har adgang til sine kontrolrapporter. CertMax+ får man automatisk med i serviceaftalen.

Serviceaftale på kraner

Når man køber en kran hos CERTEX Danmark A/S, udfører vi et stort forarbejde for at klarlægge de helt præcise behov, med hensyn til valg, dimensionering og placering, med afsæt i vores mangeårige, solide erfaring. Serviceaftalen sikrer, at kranen bliver rettidigt efterset hvert år. Kranen bliver RFID (Radio Frequency Identification) - mærket i CertMax+, så man altid kan følge kranens historik.

Serviceaftale på faldsikringsudstyr

Når der arbejdes i højden, har sikring af mennesker højeste prioritet hos CERTEX Danmark A/S. Vi leverer derfor alt fra en enkelt faldsele til komplette faldsikringssystemer, bl.a. horisontale stålwire- og skinnesystemer samt vertikale stålwiresystemer (højdeadgangssystem med faldsikringsindretning). CERTEX Danmark A/S udfører desuden eftersyn på alt faldsikringsudstyr: Permanente systemer, faldsikringssystemer, faldseler, faldblokke, faldliner, karabinhager og ankerpunkter.

Løbende tilsyn med løftegrej, kraner, faldsikringsudstyr og stiger

CertMax+ – effektiv online styring af alt løftegrej

Når man indgår en serviceaftale omkring det årlige lovpligtige eftersyn af kraner og løftegrej med CERTEX Danmark A/S, bliver man også tilbudt adgang til sine rapporter via et login til online servicedatabasen CertMax+.
CertMax+ er et revolutionerende softwaresystem, som anvendes til at styre certificeringer af løftegrej fuldstændigt. Brugere kan genskabe rapporter og certifikater i realtime fra et hvilket som helst sted, da systemet er tilgængeligt via internettet. Systemet gør det nemmere at styre inspektion og certificering af løftegrej, reducerer omkostningerne væsentligt og sørger for, at sikkerheden altid opretholdes, så brugeren kan fokusere på sine hovedaktiviteter. CertMax+ gør det muligt at bruge radiofrekvensidentifikation (RFID) til at identificere og overvåge sit udstyr.

CERTEX Danmark A/S er medlem af Kranbranchen, som er brancheforeningen for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør.

Certificeringer

ISO 9001 certificeret.
ISO 14001 certificeret.
ISO 45001 certificeret.

Se mere her 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår