Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr

Dato: 22 mar 2018

Certex tilbyder serviceaftaler og løbende tilsyn

Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr

Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr

CERTEX tilbyder løbende tilsyn med løftegrej, kraner, faldsikringsudstyr og stiger

For at opretholde sikkerheden på arbejdspladsen, skal man som arbejdsgiver og ejer af løfteudstyr og faldsikring overholde gældende normer, standarder og love. CERTEX hjælper med at opfylde kravene via løbende overvågning af alt løftegrej og faldsikringsudstyr.

Serviceaftale på løfteudstyr

Ifølge myndighedernes krav skal alt løfteudstyr efterses minimum en gang hvert år af en sagkyndig person. Med en serviceaftale med CERTEX er man sikker på, at løfteudstyret bliver efterset til tiden. CERTEX mærker godkendt løftegrej med årsfarve, så man hurtigt kan afgøre, om grejet er godkendt, og i hvilket år. Alt grej bliver desuden registreret i servicedatabasen CertMax+, hvor man altid har adgang til sine kontrolrapporter. CertMax+ får man automatisk med i serviceaftalen.

Serviceaftale på kraner

Når man køber en kran hos CERTEX, udfører firmaet et stort forarbejde for at klarlægge de helt præcise behov med hensyn til valg, dimensionering og placering, med afsæt i deres mangeårige, solide erfaring. Serviceaftalen sikrer, at kranen bliver rettidigt efterset hvert år. Kranen bliver RFID (Radio Frequency Identification) - mærket i CertMax+, så man altid kan følge kranens historik.

Serviceaftale på faldsikringsudstyr

Når der arbejdes i højden, har sikring af mennesker højeste prioritet hos CERTEX. De leverer derfor alt fra en enkelt faldsele til komplette faldsikringssystemer, bl.a. horisontale stålwire- og skinnesystemer samt vertikale stålwiresystemer (højdeadgangssystem med faldsikringsindretning). CERTEX udfører desuden eftersyn på alt faldsikringsudstyr: Permanente systemer, faldsikringssystemer, faldseler, faldblokke, faldliner, karabinhager og ankerpunkter.

CertMax+ – effektiv online styring af alt løftegrej

Når man indgår en serviceaftale omkring det årlige lovpligtige eftersyn af kraner og løftegrej med CERTEX, bliver man også tilbudt adgang til sine rapporter via et login til online servicedatabasen CertMax+.

CertMax+ er et revolutionerende softwaresystem, som anvendes til at styre certificeringer af løftegrej fuldstændigt. Brugere kan genskabe rapporter og certifikater i realtime fra et hvilket som helst sted, da systemet er tilgængeligt via internettet.

Systemet gør det nemmere at styre inspektion og certificering af løftegrej, reducerer omkostningerne væsentligt og sørger for, at sikkerheden altid opretholdes, så brugeren kan fokusere på sine hovedaktiviteter. CertMax+ gør det muligt at bruge radiofrekvensidentifikation (RFID) til at identificere og overvåge sit udstyr.

CERTEX er medlem af Kranbranchen, som er brancheforeningen for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. CERTEX er ISO 9001-, ISO 14001-, OHSAS 18001- og LEEA-certificeret.

Se mere på www.certex.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår