Løn uden tømmermænd?

Dato: 11 jan 2018

Kom godt fra start med lønnen i 2018 og undgå fejl og bøvl

Løn uden tømmermænd?

Kom godt fra start med lønnen i 2018

Her får du gode råd om, hvordan du får styr på lønnen, så du undgår bøvl og sure medarbejdere

Hver gang du har udbetalt løn til dine medarbejdere, bør du afstemme dine bogføringsbilag med eIndkomst. På den måde kan du hurtigt se, om der er forskel i tallene – og dermed kan du rette dem med det samme, så du undgår en masse bøvl senere på året.

Du undgår også sure medarbejdere, når indberetningen af løn til eIndkomst er korrekt. Forkert indberetning kan nemlig give problemer med dine medarbejderes skat eller i forbindelse med offentlige ydelser som for eksempel dagpenge eller pension.

Vil du høre mere om, hvordan DataLøn kan hjælpe dig med at undgå sure medarbejdere? Ja tak – ring mig gerne op →

Sådan afstemmer du lønnen med eIndkomst

Hvis du bruger et lønsystem ala DataLøn, når du udbetaler løn, får du typisk en afstemningsliste. Afstemningslisten indeholder saldi for året, og her kan du se, hvilke feltnumre i eIndkomst beløbene er indlæst i.

Du har flere muligheder for at se dine saldi i eIndkomst. Først logger du på eIndkomst via skat.dk, og derefter går du ind under menupunktet ’Afstemning af indberetninger’:

  • Hvis du vælger ’Sumoplysning for virksomhed’ og ’afregningsperiode fra’, kan du se de samlede oplysninger for virksomheden for en given periode.
  • Hvis du vælger ’Sumoplysning pr. medarbejder’, ’Alle medarbejdere’ og ‘afregningsperiode fra’, kan du se de samlede oplysninger pr. medarbejder for en given periode.
  • Hvis du vælger ’Sumoplysning pr. medarbejder’, ’Specifik medarbejder med CPR-nr.’, indtaster et CPR-nummer og ‘afregningsperiode fra’, kan du se de samlede oplysninger på en bestemt medarbejder for en given periode.

Er du medlem af Dansk Erhverv?

Er du medlem af Dansk Erhverv, og bruger du DataLøn som lønsystem, så kan du nu sætte DataLøn til automatisk at indberette lønsum for dig. Det betyder, at DataLøn laver alle beregninger og indberetter dem for dig. Hvis du ikke allerede har DataLøn, kan du prøve i 3 måneder uden binding →

Nyt år - nyt lønsystem?

Du og dine kolleger synes sikkert, det er sjovest at bruge tiden på opgaver for dine kunder – og på at skaffe nye opgaver til forretningen. I stedet for at bøvle med timesedler, afstemningslister og indberetning af løn.

Hos DataLøn synes vi, det er sjovt at lave løn. Vi gør det faktisk allerede for 8.000 virksomheder inden for byggeri og anlæg. Skal vi også gøre det for dig?

  • Vi hjælper dig godt i gang.
  • Vi kender din branche og dine løn- og personalemæssigeudfordringer.
  • Du slipper for selv at lave indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, pension, feriefonde og statistik.
  • Hvis du har brug for hjælp, er vi klar med Danmarks nok bedste support og rådgivning.
  • Du kommer godt fra start med det nye lønår!

Vi ringer meget gerne til dig og fortæller mere om, hvordan DataLøn kan hjælpe dig med din forretning i det nye lønår.

Ja tak – ring mig gerne op →

Eller er du klar til at gå i gang med DataLøn?
Prøv DataLøn i 3 måneder uden binding →

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår