Lerpuds til indendørs vægoverflader

Dato: 10 Aug 2017

Opløsningsmiddelfri, åndbar og fugtighedsregulerende

Lerpuds til indendørs vægoverflader

Lerpuds til indendørs vægoverflader

Opløsningsmiddelfri, åndbar og fugtighedsregulerende

Malervirksomheden Fairpaint, som udelukkende forhandler naturlig maling og lægger vægt på kvalitet, 100% bæredygtighed, sundhed og det unikke design, leverer også lerpuds fra den tyske producent Volvox, som har en lang tradition inden for fremstilling af naturlig, indholdsdeklareret og miljømærket maling.

Produkt:

Volvox feineErde Cleboo Lerpuds er en opløsningsmiddelfri, naturligt farvet lerpuds uden bindemiddel til brug på indendørs vægoverflader.

Underlag:

Volvox Lerpuds er en dækkende og fyldende behandling, der påføres på tørre, støvfri og fedtfri underlag af fx gipsplader, murværk, gasbeton, OSB-plader, glasvæv eller plastikmaling. Til brug på gipsunderlag anbefales en forbehandling med Volvox lerbasis/grunder. Hvis blot overfladen er fast og fedtfri, kan Fairpaints bæredygtige og diffusionsåbne primer skabe vedhæftning for et 2-8 mm tykt lag lerpuds.

Egenskaber:

Volvox Lerpuds er åndbar, fugtighedsregulerende og bidrager til et behageligt indeklima. Den er antistatisk, lugtneutraliserende og nem at arbejde med. På grund af det høje indhold af fyldstoffer, ler- og sandpartikler besidder pudsen fremragende egenskaber med hensyn til udfyldning og dækkeevne.

Dækkeevne:

25 kg lerpuds dækker cirka 10 m². Men forskellige lagtykkelser kan benyttes, afhængig af påføringsteknik og underlagets type.

Overflade:

Behandlingen efterlader en overflade af udseende fuldstændig som traditionel puds – men med en række intelligente egenskaber. Overfladen står smukt alene i naturel, men styrken optimeres med påføring af lermaling el. lerfixering.

Indhold:

Ler fra forskellige grusgrave, fint sand. Farve lys brun/beige.

Leverer desuden:

  • Lerbaseret vægmaling
  • Marmormaling til vådrum og belastede områder
  • Træværksmaling
  • Silikatmaling til inde og ude
  • Værktøj til malerarbejde
  • Rengørings- og plejemidler

Se mere på www.fairpaint.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN