Layher Stilladser: Nyt digitalt værktøj øger konkurrenceevnen

Dato: 10 sep 2019

En ny digital teknologi – SIM (Scaffolding Information Modelling) – baner vejen for store besparelser på stilladsløsninger, som kan designes og modelleres i både 3D og 5D.

Layher Stilladser: Fremtidens stilladsløsninger designes i 3D og 5D

Design og visualisering i 3D og 5D

SIM (Scaffolding Information Modelling) er et nyt digitalt dataværktøj, der gør det muligt at designe og visualisere stilladsløsninger i 3D og 5D. Det giver overblik over konstruktionsprocessen og skaber helt nye muligheder for tidsmæssig og økonomisk optimering og effektivisering i planlægningsfasen. SIM er det seneste teknologiske fremstød fra Layher Stilladser, verdens største producent af stilladssystemer og stilladsdele.

Det unikke ved SIM er, at man får et klart billede af, hvordan stilladset kommer til at se ud i virkeligheden. Det kan eksempelvis være nyttigt at visualisere, at der er plads til stilladset på den givne lokation, hvor adgangsveje bliver placeret, og hvordan konstruktionen forløber. Med Layhers nye gratis værktøj, LayPLAN VR Viewer kan du ydermere tage på digital rundvisning og få et overblik over stilladsets konstruktion med Virtual Reality-teknologien.

Integration med BIM

SIM kan kobles sammen med det kendte BIM (Building Information Modelling), som er et værktøj til at styre byggeriet fra A-Z. Til sammen skaber data fra SIM og BIM et stærkt grundlag for planlægning og visualisering af stilladssystemer i 3D. Data og information fra SIM og BIM kan desuden samles i LayPLAN CLASSIC eller LayPLAN CAD – Layhers unikke digitale softwareprogrammer, som benyttes til at designe, planlægge, modellere og visualisere stilladset.

Firmaprofil

Med Layher Stilladser får man altid flere muligheder, mere innovation og mere fremtidssikring. Layher GmbH & Co har hovedsæde i Tyskland og 40 datterselskaber over hele verden, blandt andet i Danmark med Layher Stilladser ApS, som har kontor, showroom og lager i Albertslund. 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår