Langtidsholdbare betongulve

Annonce – Dato 20 jan 2022

Ved den rette behandling kan betongulve holde over 50 år uden vedligeholdelse. DCH - Danish Concrete Hardener er specialist på feltet og renoverer betongulve.

Danish Concrete Hardener, langtidsholdebare betongulve

Produkterne

Produkterne er 100 procent giftfrie og uden afgasninger samt fuldstændig syrefaste og 100 procent vandtætte. DCH tænker også bæredygtigt: Selv om et af de højeste CO₂-udslip pr. ton forekommer ved cementproduktion, sparer de miljøet for en stor belastning, da deres gulve holder i mange årtier. Betongulvene bliver således behandlet én gang, hvorefter der ikke er mere vedligeholdelse. Dertil kommer en miljørigtig produktion af genbrugsbeton.

Renoverer langt under nypris

DCH arbejder også med renovering. Eksempelvis har man på et hospital i Sønderjylland sparet bygherren for adskillige millioner. Betongulvet var meget dårligt udført, så derfor kunne man ikke lime gulvbelægningen derpå. En betonhærdning klarede problemet, og boreprøverne blev godkendt af Teknologisk Institut. Uden DCH’s hjælp havde man haft omkostninger på 5-6 mio. kr., men de gjorde det for under en halv mio. kr.

Modstår saltsyre

Ved ubehandlet cement tager det omkring otte minutter, inden saltsyre opløser betonen. Men når DCH har behandlet beton, kan det ligge årevis i saltsyre uden at blive påvirket. Faktisk har virksomheden en prøve liggende på 6. år i saltsyre. Og det behandlede beton er stadig fuldt intakt.

Genbrugsbeton

DCH kan lave ny beton af 95 procent genbrugsbeton og 5 procent cement, med efterfølgende betonhærdning. Det bliver lige så stærkt som den oprindelige beton, mens mange andre kommer 15-20 procent cement i.

Danish Concrete Hardener, genbrugsbetonBrand

Dertil kommer, at den behandlede beton er mere sikker ved brand. Al ubehandlet cement forsvinder ved 480 grader, fordi det mister sin bindeevne og falder fra hinanden. DCH kan betonhærde eksisterende og nye betonkonstruktioner, så de kan holde til opvarmning til 1.250 grader i 12 timer og stadig er intakt.

Firmaprofil

Danish Concrete Hardener udfører behandling af betonkonstruktioner med betonhærder. De leverer også produkterne til brug for hærdningen, både i Danmark og i udlandet. Kontakt virksomheden for et uforpligtende tilbud.

Få yderligere information om Danish Concrete Hardener her, tlf. 40 33 90 33 (Jeep Veenhouwer).

Mere om produktet Betonhærder

Betonhærder

Danish Concrete Hardener leverer giftfri imprægneringsvæske

Giftfri hærder

Giftfri hærder

Giftfri hærder - sikkerhed

Læs mere