Lad os slutte cirklen for papirhåndklæder – Tork PaperCircle

Annonce – Dato 9 Dec 2021

Nedbring klimaaftrykket for papirhåndklæder med 40%*.

Tork, nedbring klimaaftrykket for papirhåndklæder med 40%

Tork PaperCircle fra Essity er verdens første genbrugsservice for papirhåndklæder. Brugte håndklædeark bliver afhentet fra Tork PaperCircle kundernes faciliteter og transporteres til den nærmeste Essity fabrik, hvor de bliver til nye papirprodukter.

Tork PaperCircle hjælper vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål ved at mindske spild og affald fra deres faciliteter med op til 20% og deres CO2-udledning med op til 40% sammenlignet med andre affaldshåndteringssystemer.

Sådan fungerer Tork PaperCircle

Tork PaperCircle® bygger på et stærkt samarbejde mellem din virksomhed, facilitetsledere og genbrugsfirmaer for at sikre, at tjenesten er effektiv, bæredygtig og opfylder dine behov.

  1. Besøgere og medarbejder anvender toilettet som normalt, men smider håndklædeark i en separat skraldespand efter håndaftørring
  2. Rengøringen tømmer skraldespande som normal, men adskiller håndklædeark fra andet affald i rengøringsvognen
  3. Vores genbrugspartner henter håndklædearkene og transporterer dem til lokal Essity produktion
  4. Essity produktion genbruger håndklædearkene og forvandler dem til nye papirprodukter
  5. Dit brugte håndklædeark cirkulerer som et nye papirprodukt og lukker cirklen

 

Tork, Tork PaperCircle fra Essity er verdens første genbrugsservice for papirhåndklæderTork PaperCircle blev etableret i 2016 og er tilgængelig i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, Sverige og Danmark, samt for nylig, mere end 150 steder i UK og Frankrig. Det betyder, at vi med Tork PaperCircle nu giver 35 mio. gæster og personale mulighed for at bidrage til en mere cirkulær planet.

Er du klar til at komme med i den cirkulære økonomi? Læs mere om Tork PaperCircle her og book et møde for at se, hvordan Tork kan hjælpe dig med at nedbringe klimaftrykket og lukke cirklen.

* Baseret på resultater af en livscyklusanalyse for Europa, hvor de eliminerede processer er blevet medregnet, udført af Essity og verificeret af IVL, Svenska Miljöinstitut AB i 2017.