L-elementer til støttemure, køreramper og genbrugspladser

Dato: 6 jun 2019

Siden 1981 har Give Elementer produceret L-elementer med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. L-elementerne bruges til mange formål - fra materialeopbevaring til støttemure eller som foretrukket element til containerpladser på landets genbrugsstationer. L-elementerne er også populære som støttemure ved både større og mindre anlægsopgaver, hvor terrænforskelle skal sikres. Det kan være ved anlæg af cykelstier eller i forbindelse med sikring mod erosion ved større vejanlægs terrænforskelle.

L-elementer til støttemure, køreramper og genbrugspladser

L-elementerne blev oprindeligt skabt til enkelt og billigt byggeri af siloer, møddinger og lignende. De fik derfor hurtigt kælenavnet silo-elementer – et ret upassende navn, da L-elementernes potentiale rækker langt ud over formålet overbevaring. Inden for andre brancher er man heldigvis senere blevet opmærksom på de universelle standardmodulers mange andre anvendelsesmuligheder.

Fra køreramper til genbrugsstationer og arkitektoniske tricks

Inden for anlægsbranchen dækker elementerne et behov for hurtig etablering af køreramper. Også på landets mange genbrugsstationer bruges L-elementerne til containerpladser. De bruges til helt store anlægsprojekter som f.eks. motorveje eller jernbaner, og som støttemure til sikring af skrænter eller jordvolde. Anlægsgartnere har fået øjnene op for muligheden for enkelt og billigt at sikre forskelle i terræn i haver og parker, f.eks. ved anlæg af forsænkede indkørsler eller lignende. Også arkitekterne har set idéen i at bruge L-elementer. F.eks. til boligbyggeri, hvor de kan bruges som adskillelse mellem terrasser i stueplan.

Give Elementer laver de præfabrikerede L-elementer i fire standardhøjder 150, 240, 300 og 400, alle standarder leveres med en bredde på 240. Standarderne sikrer en kosteffektiv løsning men kan suppleres med specialelementer, såsom hjørne- og ende-elementer. Særlige ønsker som f.eks. gennembrydninger eller afskårne hjørner kan som regel imødekommes ved relativt enkelt at modificere de eksisterende standarder.

De kosteffektive L-Elementer fra Give Elementer er med deres ”rå” look gået hen og blevet en element-klassiker indenfor dansk byggeri. Deres anvendelsesmuligheder er mange – og flere muligheder vil fortsat komme til.

Læs mere om L-elementer her

Mere om produktet L-Elementer

L-Elementer

Siloelementer - en smart og kosteffektiv løsning til både landbrug og industri

L-elementer tilpasset arkitektur

L-elementer tilpasset arkitektur

Anvendes til at give byggeri og anlæg arkitektonisk særpræg

Læs mere

Biogas anlæg

Biogas anlæg

L-Elementer tilpasset biogas anlæg

Læs mere

Genbrugsstationer

Genbrugsstationer

L-elementer tilpasset genbrugsstationer

Læs mere

Ensilage

Ensilage

Anvendes til opbevaring af foder som ensilage

Læs mere

Møddingsplader

Møddingsplader

Betonelementer tilpasset møddingsplader

Læs mere

Materiale og affald

Materiale og affald

L-elementer tilpasset materiale og affald

Læs mere

Plansilo montage

Plansilo montage

Montage af siloelementer

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår