Kuvatek: Specialister i skræddersyede drikkevandsløsninger

Annonce – Dato 17 nov 2020

Nu kan man få berøringsfri betjening på langt de fleste af Kuvateks drikkevandsløsninger!
Mange drikkevandskølere i denne Coronatid er blevet lukket ned for at minimere risikoen for bakteriespredning. Det er selvfølgelig forståeligt, men alle skal have lov til at få iskoldt vand fra en Kuvatek drikkevandskøler.

Berøringsfri betjening til både nye og gamle modeller

Kuvatek har udviklet, testet og frigivet en løsning med berøringsfri betjening, som ikke bare bruges på nye modeller, men som også kan bruges til modernisering af deres gamle modeller, herunder DF12 bordmodel, PAW2 (se billede), Roslev, M2 samt Oksbøl dispensere.

BERØRINGSFRI BETJENING TIL BÅDE NYE OG GAMLE MODELLER testet og frigivet en løsning med berøringsfri betjening, som ikke bare bruges på nye modelle

Opgraderingskit og nye berøringsfrie løsninger

Som Kuvateks andre komponenter er sensorerne i industrikvalitet og er ratet til over 1 mio. aktiveringer. Vigtigt er også, at sensorerne er uden batteri. Opgraderingskittene findes som gør-det-selv kit med fyldestgørende vejledning, boreskabeloner og hjælpeværktøj, eller opgraderingen kan foretages af Kuvatek.
Især Kuvateks store 3D printer giver spændende muligheder for at lave nye berøringsfrie løsninger til de gamle Kuvatek kølere, også kendt som Flexcool kølere. Selvom kølermodellen ikke er nævnt ovenfor, så skal man endelig kontakte Kuvatek. De frigiver konstant nye løsninger, eksempelvis håndfri betjening til automatisk opfyldning af kander, så måske har de lige lavet den løsning, du står og mangler. 

Effektivt kerneprodukt og egen produktion giver fleksible løsninger 

Kuvatek har siden 1985 specialiseret sig i drikkevandsløsninger, som sætter kvalitet, hygiejne, miljø og tryghed for forbrugeren i højsædet. Kuvatek designer og producerer driftssikre og bæredygtige drikkevandskølere fra egen fabrik i Nordjylland til offentlige og private virksomheder over hele Danmark.
Fordi kerneproduktet allerede er et supereffektivt og bæredygtigt gennemstrømningsprincip, giver det Kuvatek en frihed til at fokusere på at lave design- og dispenserløsninger. Her har de næsten alle muligheder, fordi de selv bygger dem fra bunden af.

Flere dispensere til samme køler

Mange af Kuvateks kølere kan trække både 3, 4 og 5 dispensere. Roslev Skole har eksempelvis en DF12 køler gemt væk i et rengøringsrum, hvor der ude på gangen er placeret to dispensere til eleverne, og på lærerværelset er der sat en enkelt dispenser, designet specielt til skolen, da der er begrænset med plads. College360 har en DF12 køler oppe under loftet på et toilet. På væggen lige udenfor er placeret en PAW2. Samme køler er forbundet til en M2 dispenser på etagen oven over. Mulighederne er mange, når køler og dispenser kan stå hver for sig. 

Kreative visuelle løsninger

For at opnå de bedste visuelle resultater arbejder Kuvatek sammen med både interne og eksterne arkitekter og designere om at producere innovative løsninger på drikkevandskølere, der kan tage den samlede løsning til et helt nyt niveau. Det er altid muligt at få lavet specialløsninger på alle deres modeller af drikkevandskølere. Kuvatek arbejder med glæde sammen med kunderne og deres arkitekter og designere for at finde de helt rette drikkevandsløsninger med det ønskede visuelle udtryk.

KREATIVE VISUELLE LØSNINGER

Viborg Katedralskole har ni drikkevandskølere fra Kuvatek. Skolebygningen er fredet. Det gør det til lidt af en designmæssig udfordring at sætte vandkølere op, men Kuvatek var klar på en god udfordring. I samarbejde med Stadsarkitekt Vibeke Møller specialdesignede de en løsning, hvor vandkølerne er skjult under vaskene ude på gangene, så det ”fine kig” ned gennem de 30-50 m lange gangarealer blev bevaret - uden at bryde stilen (se billede). Uddannelsesleder Carsten H. Søndergaard fortæller: 
”Vi er en grøn skole, og vi har meget fokus på bæredygtighed. Vi kunne se med det samme, at Kuvateks løsning er energivenlig og miljørigtig, og det matcher vores profil perfekt. Og så er kølerne også energibesparende, så der er jo også økonomi i det.

Brugsvenlige drikkevandskølere

Én ting er det visuelle udtryk, noget andet er brugssituationen. Ofte henvender kunder sig til Kuvatek med problemstillinger som manglende kapacitet, hvor vandet kun er koldt til de første 3-4 brugere, et ønske om automatisk påfyldning af kander eller isvand til behandling af sportsskader, et ønske om ét eller flere tappesteder, hvor der ikke er plads til en køler, eller hvor de er trætte af en gulvstander, der giver problemer med rengøringen omkring den. Kuvatek har stor erfaring med at tilpasse deres produkter til kundernes behov, og de har næsten altid en løsning på de problemstillinger, kunderne kommer med.

BRUGSVENLIGE DRIKKEVANDSKØLERE

Kontakt

Man er meget velkommen til at kontakte Kuvatek på tlf. 4283 4824 eller info@kuvatek.dk, så der i fællesskab kan findes den rette løsning. 

Læs mere om Kuvatek A/S her, hvorfra deres katalog med priser også kan downloades.