Kreative skilteløsninger

Annonce – Dato 22 okt 2015

Ny brugervenlig hjemmeside til boligforeninger, projekterende og entreprenører

Kreative skilteløsninger

Kreative skilteløsninger

Ny brugervenlig hjemmeside til boligforeninger, projekterende og entreprenører

Skiltefirmaet kris i Ikast har introduceret en yderst brugervenlig hjemmeside, velillustreret og enkelt og klart opbygget over firmaets fire hjertesager:

  • Skilte: Byggepladsskilte, bannere, påbud, forbud, skurby, udstilling, m.m.
  • Profil: Logodesign, bildekoration, beachflag, gadeskilte, m.m.
  • Print: Bannere, folie & film, papir, tapet, canvas, flag, m.m.
  • Domicil: Facade & LED, pylon- og skiltestandere, husnumre, m.m.

Derefter følger en præsentation af løste opgaver, en mængde referenceudtalelser fra tilfredse kunder, en meget omfattende produktoversigt og en nyhedsoversigt, der løbende vil informere om interessante og spændende løsninger, som kris har udført. Inspirationskataloget er opdelt i kategorier, som gør det nemt og overskueligt for kunden at forholde sig til de mange muligheder, støttet af en beskrivelse af produkterne og deres anvendelsesmuligheder.

Hjemmesiden vil over tid udvikle sig med nye billeder, nye projekter, nye produkter og ikke mindst skitser af bl.a. byggepladsskilte, opdelt i 25 forskellige byggekategorier til en bred vifte af skilte- og banneropgaver. I løbet af 2016 suppleres hjemmesiden med en webshop, der vil tilbyde et eldorado af standardløsninger inden for skilte og printløsninger.

Det kan derfor stærkt anbefales at tilmelde sig nyhedslisten, hvis man vil være på forkant med de nyeste trends og produkter.