Kreative muligheder i vådzonen

Dato: 20 Dec 2016

Nye storformat fliser i super tyndt design

Kreative muligheder i vådzonen

Kreative muligheder i vådzonen

Nye storformat fliser i super tynd design

Italienske Laminam introducerer nu deres storformat fliser til gulv og væg på det Danske marked.

Med fliser i 1000 x 3000 mm skabes der nye muligheder for at personliggøre projekter endnu mere.

Uendelige muligheder

Med over 100 forskellige overflader i blandt andet marmor- og beton-look, der er så tæt på det virkelige materiale, at man ikke kan se forskel, så har man nu uendelige muligheder for at skabe unikt design.
En oplagt mulighed er at bruge disse plader på væg og gulv i vådzonen, da det eliminerer alle fuger på nær silikonefugen i hjørnet. Fliserne har en anti-skrid overflade helt op til R12 i henhold til DIN 51130.

Gennemprøvet kvalitet

Lige fra grundlæggelsen i 2002 har Laminam været førende på sit felt og hele tiden flyttet grænser, hvilket har ført til flere internationale anerkendelser. Senest i 2016 med en ”Red Dot BEST OF THE BEST” Award i samarbejde med den Polske designer Mac Stopa med netop et nyt 3D-effekt flisedesign.

Lav vægt og lang holdbarhed

Missionen hos Laminam har været at skabe et produkt, der på en og samme tid har lav vægt og lang holdbarhed. Målet er nået med 3 mm-pladen der har en vægt på kun 8,2 kg pr. m², mens 5 mm-pladen har en vægt på kun 14 kg pr. m². Den lave vægt giver åbenlyse fordele i forhold til håndtering og lægning.
Tilpasning og bearbejdning kan nemt udføres med glasskærer eller diamantskive.

Genanvendeligt materiale

Materialet er porcelæn med en suveræn holdbar overflade, som ikke nedbrydes eller misfarves over tid. Da pladerne er fremstillet i naturlige materialer, kan pladerne senere indgå i almindelige genbrugsprogrammer i andre produkter.

Der er mulighed for at møde Laminam på Stockholm Furniture & Light Fair fra 7-11/2 2017

Nærmere information: Modernhome Scandinavia ApS tlf. 70 222 558, www.laminam.it og www.laminam.it/en/contacts/

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår