Kraftig kædemotor til store opgaver – smart alternativ til spindelmotorer

Dato: 28 nov 2019

Kædemotoren CA1 700 fra Kingspan-STG er kraftig og specielt designet til ovenlys i henhold til EN 12101-2.

Motoren yder 700N kraft op til 501 slaglængde og 600N ved slaglængder derover. Den har en integreret endestopsafbryder og så er den vedligeholdelsesfri og korrosionsbestanding. Den fås også i tandemudførsel.

Installationen af kædemotoren er ganske enkel, fordi de er påbygget. Motorerne kan let kombineres med forskellige vinduestyper, hvad enten det drejer sig om tophængte, bundhængte eller ovenlysvinduer.

Kendetegn og features

Kædemotoren anvendes til kipvinduer, til top- og sidehængte vinduer eller til tagvinduer og så er den særdeles velegnet til brand- og komfortventilation.

Den kobler automatisk fra når endepositionernes ”åbne og lukke” er nået. Kædemotoren har en overbelastningssikring og så sørger det elektronisk angivne tryk for at vinduet lukkes helt tæt.

Tætningen kan indstilles mekanisk og stilles mekanisk i hvileposition via doppeltkæde (lynlås-princip) Eksterne dele er korrosionsfri/tæringsfri.

 Kraftig kædemotor til store opgaver

Tekniske data

  • Forsyningsspænding 24V DC (-10% / +25%)
  • Strømforbrug dift 2,0A
  • Holdekraft 2500N
  • Tilslutning 2-polet skrueklemme
  • Kapslingsklasse IP20
  • Levetid RE10.000
  • Producent Kingspan-STG

Vil du vide mere? - så kontakt Thomas Behrmann, thb@eegholm.dk, direkte 6120 5321 eller få mere at vide om de andre kædemotorer, vi tilbyder fra STG på vores hjemmeside.

Fakta:

Eegholm er grundlagt i 1924, og har med sine dybe, sønderjyske rødder skabt sig en solid position som udbyder af elektromekaniske handelsvarer og industritekniske eltavle løsninger til den danske industri. Vores kompetente og dygtige medarbejdere arbejder i pagt med tidens udvikling, hvilket er en af årsagerne til, at vi efter 87 år stadig står som en stabil, moderne og livskraftig virksomhed. Kundetilpassede løsninger er kernen i vores forretning, og vi gør os umage med at gøre de ting, vi siger, vi gør. Derfor er troværdig og ansvarlig adfærd centrale værdier, som vi ikke går på kompromis med.

Se mere om Eegholm a/s på www.eegholm.dk eller på Facebook

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår