Komproment er frontløber i integrerede solcelleløsninger

Annonce – Dato 24 nov 2016

Ny samarbejdsaftale med Gaia Solar A/S

Komproment er frontløber i integrerede solcelleløsninger

KOMPROMENT er frontløber i integrerede solcelleløsninger

Ny samarbejdsaftale med Gaia Solar A/S, Skandinaviens største solcelleproducent

Tag- og facadeleverandøren KOMPROMENT, der leverer komplette løsninger til tag og facade, primært med udgangspunkt i naturlige materialer som tegl og naturskifer, har længe været leveringsdygtig i egenudviklede systemer, der integrerer solcellepaneler i tag- og facadebeklædningen. For at sætte yderligere skub i udviklingen har firmaet nu indgået en samarbejdsaftale med Gaia Solar, der er Skandinaviens største producent af nøglefærdige solcelleanlæg.

Den oplagte samarbejdspartner

”Hidtil har vi importeret vores solceller direkte fra Kina - her er man gode til at producere i stort volumen, men projektspecifikke løsninger, det er de altså ikke gode til, så vi har nu helt stoppet samarbejdet med vores kinesiske producenter”, fortæller salgsdirektør Kim Kristensen fra KOMPROMENT.

”Det lå lige til højrebenet, at vi skulle arbejde sammen med Gaia Solar, som i vores optik klart er den dygtigste danske solcelleproducent. De er skrappe til konstruktionsmæssig innovation og dygtige til nyskabende solcelleløsninger, og vi er ubetinget den tag- og facadeleverandør i Danmark, der har flest integrerede løsninger i kataloget”, siger Kim Kristensen.

Solceller sparer på tagdækningen

KOMPROMENT har udviklet og markedsfører ikke mindre end 6 forskellige systemer til integration af solceller i tag og facade. Konceptet reducerer udgiften til tagdækningsmaterialer og udlægning, da solcellepanelerne spiller en dobbeltrolle som både primær tagdækning og energifanger. Enkel montage og tilslutning efter plug-and-play-princippet betyder, at man altid kan forøge solcellearealet, hvis energibehovet ændrer sig - tagbelægningen i form af for eksempel naturlig eller keramisk skifer nedtages simpelthen og erstattes med solcellepaneler. Nøjagtig det samme koncept gør sig gældende for facadebeklædninger.

Bandbrydende indfarvede solcellepaneler

De traditionelle sorte solcellepaneler har hidtil givet nogle designmæssige udfordringer for arkitekter, når de blanke sorte flader skulle integreres i bygningens udtryk, men med GS Integra Line Color fra Gaia Solar får arkitekten helt nye muligheder i værktøjskassen. Panelerne, der passer i KOMPROMENTs montagesystemer til tag og facade består af monokrystalinske solceller bag et lag jernfattigt glas, der fås i forskellige farver og med forskellig glans, der gør det muligt at indpasse panelerne i forskellige typer tag og facade.

Nærmere oplysninger: www.komproment.dk

 

Mere om produktet Facade - Integrerede solceller

Facade - Integrerede solceller

Solceller til at nedbringe energiforbruget

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår