Komplet sortiment af løfte- og sikkerhedsudstyr

Dato: 6 jul 2017

Løsninger til betonindustrien i højeste kvalitet

Komplet sortiment af løfte- og sikkerhedsudstyr

Komplet sortiment af løfte- og sikkerhedsudstyr

Løsninger til betonindustrien i højeste kvalitet

CERTEX Danmark A/S har et bredt udvalg af produkter til konstruktions-, bygge- og kranvirksomheder. Med deres lange erfaring i branchen kan de hjælpe med at vælge det rigtige løfte- og sikkerhedsudstyr, både hvad angår funktionalitet og økonomisk levetid.

I sortimentet finder man et komplet sortiment af stålwirer, løfteudstyr, krankroge, rundsling, faldsikring, betonelement-håndteringsudstyr, ekspertise omkring løft og special-løfteudstyr, samt inspektion. Produkterne er af højeste kvalitet og fra anerkendte leverandører med mange års erfaring.

STARCON - transport- og befæstigelsessystemer

CERTEX Danmark er en af de førende leverandører af indstøbningsdele til betonindustrien, når det handler om løft, transport og befæstigelse i betonrør, betonelementer m.m. CERTEX har mere end 40 års erfaring i udvikling, produktion og aktiviteter direkte relateret til løfte- og håndteringssystemer til betonindustrien.

STARCON er et internationalt anerkendt brand indenfor levering af løftesystemer til færdigstøbte elementer og betonrør og de leverer til hele verden. STARCON omfatter hele spektret af løftesystemer sammen med fuld garanteret teknisk backup service.

Lifting knowhow

Hos CERTEX Danmark lægger man stor vægt på Lifting knowhow, hvilket betyder, at man kan tilbyde kunderne komplette løsninger til alle løfte- og lasteopgaver. De tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, som supplerer og styrker hinanden for at gøre kunden arbejdsliv lidt lettere.

Den bedste løsning

CERTEXs sælgere, teknikere og produktionsfolk har ekspertisen i at levere den bedste løsning til byggepladsen. Ved at levere løsninger af høj kvalitet, hjælper de med at nedsætte de samlede omkostninger ved at reducere nedetiden og øge produkternes levetid.

Service

Udover den store produktpalette tilbyder CERTEX Danmark også byggebranchen tjenesteydelser, såsom inspektion og vedligeholdelse.

Erfaring

Med 130 års erfaring er CERTEX Danmark en af Europas førende leverandører af stålwirer og løfteudstyr til byggebranchen. Hvad enten det handler om levering af stålwirer til kraner, løfteudstyr, uddannelse eller inspektion har CERTEX Danmark ekspertise og erfaring med at tilbyde den bedste løsning baseret på den enkelte virksomheds specifikke behov.

International repræsentation

CERTEX Danmark er i øjeblikket repræsenteret 67 forskellige steder rundt omkring i Europa, hvilket betyder, at man er i stand til at tilbyde personlig service på lokalt niveau. CERTEX er også i stand til at designe tilpassede løsninger til at strømline virksomheden, samt levere en komplet løsning til et sikkert løft.

Se mere på www.certex.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår