Køkken og badeværelse i lige linjer og fremtidssikret design

Annonce – Dato 30 mar 2021

Frederiksbro er en ny bydel med lejeboliger midt i Hillerød, skabt til alle generationer ud fra en grundtanke om livets cyklus. Her opføres over 1.300 lejeboliger med plads til både unge studerende, til børnefamilierne, de midaldrende og til de ældre.

Projektet der har været undervejs i lang tid

Projektet der har været undervejs i lang tid, og nu bliver første etape på 334 nye lejligheder opført på en af de mest prominente beliggenheder i Hillerød. Den færdige bebyggelse kommer til at omfatte rækkehuse i en og to etager, boligblokke på seks etager og to højhuse på femten etager.

Se de forskellige badeværelsesmøbler her

INVITA LEVERER ALLE KØKKENER OG BADEVÆRELSESELEMENTER

På grund af deres store erfaring og en målrettet indsats har INVITA formået at blive en del af Frederiksbro-projektet. Ved at prioritere virksomhedens tid og medarbejdere til lige netop dét projekt, står INVITA sammen med bygherren om et projekt, der vil ændre Hillerød for altid. Efter en længere og konstruktiv dialog med entreprenør og bygherre har de sammen fundet frem til en eksklusiv løsning med lige linjer og fremtidssikret design.

INVITA LEVERER ALLE KØKKENER OG BADEVÆRELSESELEMENTER

Se de forskellige køkkenserier her

HØJPROFILEREDE DESIGNKØKKENER

Alle køkkener og badeværelseselementer skal leveres over en periode på 1 år, og det kræver meget planlægning. Heldigvis har INVITA stor kapacitet og et stærkt udrustet hold bag sig, som er med til at levere og montere 334 højprofilerede designkøkkener til de første fire etagebyggerier hen over det næste år.

Yderligere information her eller på tlf. 48 24 50 40.