KLUS LED aluminiumsprofiler

Annonce – Dato 1 Feb 2018

Danmind ApS er dansk distributør af KLUS Design

KLUS LED aluminiumsprofiler

KLUS LED aluminiumsprofiler & tilbehør

Danmind ApS er dansk distributør af KLUS Design

KLUS er Europas førende producent af LED Aluminiumsprofiler + tilbehør og er på verdensplan de seneste år blevet arkitekternes foretrukne valg, når det gælder arkitektoniske belysningsopgaver. KLUS LED aluminiumsprofiler tæller mere end 90 forskellige modeller og kan med garanti opfylde alles ønsker til belysning. KLUS produktet hører til markedets mest anvendte. Kvalitet gør en stor forskel, når alt skal passe ned på millimeter i en opgave, og her findes da heller ikke kompromisser for polske KLUS. Produktet er af meget høj kvalitet og produceres direkte på KLUS fabrikken i Polen.

Alt i LED

Siden introduktionen af KLUS på det danske marked, har Danmind udvidet sortimentet med alt i LED bånd, LED dæmpere med og uden fjernbetjening, APP-styret lysstyring, strømforsyninger, sensorer, kontakter hvilket gør, at Danmind igennem deres forhandlernetværk kan være totalleverandør, når det gælder LED belysningsopgaver til både privat og erhverv.

Case-historie: DAMPA og DANMIND

Guldlofter til borgerne

Da Hovedbiblioteket i Odense skulle ombygges til det nye Borgernes Hus, som indeholder Hovedbibliotek, Musikbibliotek, Borgerservice, m.fl., var det meget vigtigt for arkitekterne fra arkitekt- og ingeniørvirksomheden AI at det ikke blev kedeligt og institutionslignende. Med en storslået guldfacade og en guldtrappe, placeret i centrum mellem de forskellige services, skulle det ikke blive noget problem.

Intervalloft med LED

Da loftproducenten DAMPA kom ind i processen, var det med henblik på at få et loft, der kunne binde delene sammen, til fordel for det arkitektoniske udtryk. Udover det æstetiske ved at installere et DAMPA intervalloft i guld, kunne man også få opfyldt en del andre ønsker som god akustik, og indbygget LED-lys. Derefter leverede Danmind 720 stk. KLUS armaturer til integreret belysning i loftet, der er den første løsning af sin slags i DAMPAS historie.

En ren og ensartet overflade

Særligt det indbyggede LED-lys vakte stor tilfredshed hos arkitekterne, da man her igennem kunne opnå en ren og ensartet overflade.

Download KLUS Design katalog

Service

Danmind’s designmindede personale er altid klar til at hjælpe forhandlerne med at forstå og integrere KLUS’ system i kundernes hverdag. Med varierende baggrunde i teknisk og mekanisk viden samt vilje til at hjælpe, lytter de også gerne til kundens behov og hjælper så godt de kan. Danmind ved med sikkerhed, at KLUS er det bedste valg til integration af LED belysning.

Kontakt Danmind: info@danmind.com, tlf. 31460450.

Se mere på www.klusdesign.dk